S-a stabilit: Sănătatea joacă pe Cluj Arena! „Redeschidem derby-urile clujene de altădată”

Liga2.ro 06 Sep. 2012, 12:21 Stiri
S-a stabilit: Sănătatea joacă pe Cluj Arena!**

„Virușii verzi” au surprins pe toată lumea când au anunțat că vor să joace pe Cluj Arena. O echipă de Liga a III-a jucând pe un stadion din categoria „Elite” părea mai mult o fantezie, dar cei de la Sănătatea au reușit minunea.

Astfel, patronul Aurelian Ghișa anunță fericit: „E 100% sigur! Jucăm pe nocturnă, de la ora 20”. Adversara va fi Unirea Dej, cea care a dat doi jucători echipei naționale: Deac și Papp. Publicul? „Oricine”, anunță Ghișa, care a lăsat intrarea liberă: „Cei ce doresc să vadă un meci care se joacă cu pasiune sunt așteptați. Vrem să vedem și familii, dar și pe cei care nu au avut șansa să vadă vreun joc pe noul stadion. Redeschidem derby-urile clujene de altădată!”.

Patronul „virușilor” compară partida de mâine cu cea din optimile Cupei împotriva lui Dinamo, jucată în Gruia: „E la fel de important să intrăm pe Cluj Arena. Fiecare stadion are farmecul lui”. În 2007, Ghișa a intrat și a jucat împotriva lui Dinamo. Acum are 55 de ani și vrea câteva minute pe stadionul de 30.000 de locuri: „M-am pregătit în același ritm cu echipa! Dacă antrenorul mă trimite în teren, joc”.

Pentru „Doctor”, cum îi spun cunoscuții, chiria de 7000 euro nu a fost o problemă. A căutat soluții și, spune el, le-a găsit: „Încercăm să aducem sponsori, să punem bannere. Până mâine adunăm suma!”. Ghișa nu vrea ca meciul cu Unirea Dej să fie unicul jucat de „viruși” pe Cluj Arena, și le transmite un mesaj „Șepcilor roșii”: „Știm că venim în casa lui „U” Cluj, dar vrem să mai venim din când în când ca oaspeți, la derby-uri”.

Articol scris de Mihai CINPOERU

Liga2.ro 06 Sep. 2012, 12:21 Stiri
Pe aceeași temă