S-a retras și Ecologistul! E OFICIAL!

19 Feb. 2009, 11:48 Stiri
S-a retras și Ecologistul!** E OFICIAL!

Este oficial! Formația Ecologistul Luceafărul Mihai Eminescu se retrage din liga a treia.

Deși au termen până vineri să se înscrie în returul campionatului, formația din Ipotești nu va mai continua.

„La Ipotești ne-am hotărât. Nu mai avem cum să continuăm. Pentru retur avem nevoie de un buget de un miliard jumătate de lei vechi în timp ce noi avem doar 200 de milioane. Federația ne-a înțeles. Ne-a eșalonat și datoriile. Arbitrii ne trimit de la maxim 250 de kilometri însă nu avem cum să continuăm.” a declarat Petru Filip, președintele clubului.

Ecologistul Luceafărul Mihai Eminescu are, în momentul de față, datorii la Federația Română de Fotbal în valoare de 172 de milioane de lei vechi. Suma reprezintă amenzile primite de club și jucători în turul campionatului.

Ecologistul este a treia echipă, din prima serie a Ligii a III-a, care se retrage în pauza de iarnă a acestui sezon. Celelalte două sunt FC Bârlad și Rarăul Câmpulung Moldovenesc. În aceste condiții, din seria I va mai retrograda doar o echipă.

În cazul în care zvonurile privind o posibilă retragere a echipei a doua a celor de la FCM Bacău, vom asista la o situație unicat. Astfel, din prima serie nu va mai retrograda nimeni, lupta urmând a se duce doar pentru promovarea în Liga a II-a.

sport.botosani.ro

19 Feb. 2009, 11:48 Stiri
Pe aceeași temă