„Rosso-nerii” au luat fața „violeților mici”!

04 Nov. 2011, 20:12 Stiri
„Rosso-nerii

Micul derby bănățean a fost câștigat de reșițeni, care au reușit să marcheze două goluri în debutul reprizei secunde. Poli II a avut mai multe ocazii dar a fost naivă la finalizare.

Timișorenii au dominat ușor prima repriză și fără îndoială păreau echipa cu prima șansă la victorie. Tânărul fundaș central Dubei urcă bine și lovitura sa de cap e respinsă în bară de Haidău în minutul 20. Oaspeții răspund prin șutul lui Șulea, ce trece de puțin pe lângă țintă. Pe finalul reprizei Doană jr. îl copiază însă gazdele trec pe lângă deschiderea scorului prin Adi Ganea.

Surprinzător, în repriza secundă reșițenii deschid scorul în urma unei faza care nu anunța mare lucru. Dăruială introducându-și mingea în propria poartă într-o încercare de a respinge o centrare de lângă un adversar. După numai cinci minute, nigerianul Olayeni Abiodun se lansează într-o cursă nebună. Mijlocașul „i-a luat la mână” pe câțiva timișoreni și a înscris cu un șut puternic din unghi. 0-2 dar Poli II nu cedează. Adrian Popa e găsit excelent de nou intratul Silaghi însă atacantul nimerește doar bara din apropiere. Tot căpitanul „violeților” rămâne singur cu Haidău în minutul 90 dar trage în goalkeeper.

Cu această victorie trupa lui Leo Doană face rocada cu Poli II care avea două puncte avans înaintea acestei runde. Deocamdată CSM Școlar e pe locul 5 în C5.

Poli II – CSM Școlar 0-2 (0-0)
Dăruială (48 -aut.), O. Abiodun (56)

Poli II Timișoara: Iordache – Dăruială (76′ M. Stancu), Dubei, Iovan, N. Damian – Leagu, Ad. Ganea (61′ Silaghi), Zaluschi, Szalkai – Ad. Popa (cpt.), Al. Boștină. Pe bancă: Ostafie – C. Toma, Artean, D. Rotariu și Pleșcan. Antrenor: Adrian Stoicov

CSM Școlar Reșița: Haidău – Mihăilă, Gurici (cpt.), Feleagă, Fedor – O. Abiodun, Breșneni, C. Doană, T. Coca – Ionaș, Șulea. Au mai jucat: Piperca, Pitaru, Miok și Loba.
Pe bancă: Giurcanu – Ct. Mîndilu și Caimac.

articol scris de Cornel BIHOLARI

04 Nov. 2011, 20:12 Stiri
Pe aceeași temă