Roli Nagy: „Vreau să savurăm promovarea și să încheiem en-fanfare, pentru tot ce a însemnat reînvierea acestui club”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 May. 2015, 18:04 Actualizat: 23 May. 2015, 18:05 Stiri

La sfârșitul meciului UTei de la Becicherecu Mic, scor 0-0, în timp ce echipa și suporterii se bucurau împreună de a doua promovare consecutivă, Roland Nagy stătea, de minute bune, singur în zona centrului terenului.

Mijlocașul de altădată, călit în atâtea lupte duse la cel mai înalt nivel, a coborât acum doi la Liga a IV-a, a ținut piept atâtor șarje, unele (neașteptate!) le știe doar el. Dar e timpul lui să se bucure: sub conducerea sa, UTA revine în liga secundă.

Echipele au intrat la vestiare, iar Roli Nagy și-a adunat gândurile. „O zi deosebită, fericită. Felicit staff-ul meu, pe acești băieți minunați cu spirit deosebit. Dedic promovarea familiei mele, domnului Meszar, omul care a dat continuitate echipei, a pus suflet și poate e omul invizibil al acestui club, suporterilor și celor care chiar iubesc UTA cu adevărat, cu bune și cu rele”.

Ce s-a întâmplat în teren a rămas pe planul doi. Meciul care i-a pus față în față pe roș-albi și pe „băieții cu pizza” n-a fost spectaculos, dar, de-a lungul celor 90 de minute, UTA a arătat concentrarea de care avea nevoie să-și ia punctul promovării. „S-a văzut ce înseamnă un punct. Am reușit o performanță care rămâne, asta mă bucură, e o zi fericită și trebuie să o sărbătorim. Ce va veni, vedem, însă acum trebuie să ne bucurăm de rodul muncii. Logic, uneori mi-aș fi dorit altceva, dar această echipă a arătat caracter, sunt oameni deosebiți, pentru asta mulțumesc staff-ului meu! Am avut continuitate, ne-am pus sufletul, sper că am făcut bucuroși mulți suporteri. Când se mobilizează, se simte imediat. Vreau să savurăm această promovare și să încheiem en-fanfare, pentru tot ce a însemnat reînvierea acestui club”, a punctat antrenorul Bătrânei Doamne.

Promovarea provoacă o vară fierbinte la Arad, însă Roli Nagy indică importanța momentului. „Pe viitor, trebuie muncă, stabilitate, modestie, lucruri făcute din aproape în aproape. Echipa e formată din băieți tineri și dornici, iar cei cu experiență și-au făcut datoria exemplar. Dar azi e o zi în care nu mai vreau să dezvolt altceva, ne bucurăm și atât. Chiar dacă am fost înfrânți la Lugoj și n-am învins Giarmata, am știut că avem putere! Vreau să savurăm acest an. Apoi tragem o linie, vedem împreună cu conducerea ce se stabilește”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 May. 2015, 18:04 Actualizat: 23 May. 2015, 18:05 Stiri
Pe aceeași temă