Rezultate pozitive pentru echipele nemțene

12 Apr. 2009, 16:52 Stiri
Rezultate pozitive pentru echipele nemțene

Echipele nemțene care activează la nivelul Ligii a III-a, Seria I, au reușit performanța de a înregistra toate trei rezultate pozitive într-o etapă, după foarte mult timp.

 

Toate au disputat meciuri pe terenurile proprii și numai Cetatea Târgu Neamț a terminat la egalitate, în timp ce Laminorul Roman și Ceahlăul II Piatra Neamț și-au adjudecat toate punctele puse în joc.

 

Laminorul Roman, grupare antrenata de Costel Enache, a reușit o victorie clară, 3-0, cu CSM Focșani, formație cu pretenții în acest campionat. Pentru gazde au marcat: Vulpe (’25 – pen, ’61) și Ghidarcea (’53).

 

Ceahlăul II Piatra Neamț a confirmat egalul de la Focșani prin victoria cu 2-0 cu Rapid CFR Suceava, autorul golurilor nemțene fiind Pintea (’12, ’41).

 

Cetatea Târgu Neamț trece printr-o perioadă mai slabă și, după înfrângerea la scor de la Politehnica II Iași, 3-7, a reușit doar un egal, 2-2, acasă cu Willy Bacău într-o partidă jucată sâmbătă sub Cetate. Autorii golurilor marcate de Cetate sunt Bocănet(’65) și Patrichi (’68)

 

În urma rezultatelor consemntate după etapa a 25-a în seria 1 liga a 3-a formațiile din Neamț se clasează după cum urmează:

 

Laminorul Roman pe 8 cu 39 de puncte, Cetatea Tg.Neamț pe 12 cu 27 de puncte, iar junii de la Ceahlăul II ocupă locul 15, prima poziție retrogradabilă cu 18 puncte.
 

12 Apr. 2009, 16:52 Stiri
Pe aceeași temă