Recordul secundelor

05 Sep. 2011, 16:05 Stiri
Recordul** secundelor

Turnenii și-au făcut un obicei din a se întrece în recorduri. Pozitive, dar și negative. La capitolul pozitive trebuie să menționăm primul gol reușit de Mușat, probabil cel mai rapid din acest campionat, înscris în secunda cu numărul 20 a partidei. În schimb, vechea meteahnă a jucătorilor lui Turris, ratările, unele incredibile, țin să se transforme în tradiție la această echipă.

„Nu mai înțeleg nimic. Probabil că o să mor de inimă la cât ratăm în fiecare partidă. La Fieni, nu am putut să marcăm având cinci ocazii în situație de singur cu portarul. L-am transformat în erou al partidei pe portarul Fieniului, care a intrat din postura de rezervă și are 39 de ani!”, se lamenta la final antrenorul Cornel Nica.

Altfel, sosită la Fieni din postura de lideră, Turris dorea să își continue cursa declarată pentru promovarea în liga secundă. A arătat ca o echipă matură, a controlat jocul și și-a adjudecat victoria încă din prima jumătate de oră când s-a desprins la trei goluri diferență. Din păcate, ratările continuă să le dea mari bătăi de cap celor care conduc destinele acestei formații.

„Sunt mulțumit de victorie, dar nu pot fi și bucuros. I-am temperat și pe jucători în vestiar. Dacă împărțim meciul în două reprize distincte, observăm că pe cea de-a doua am pierdut-o, fără măcar o ocazie a gazdelor, cu un gol primit de la 35 de metri și cu o grămadă de șanse irosite de ai mei” – Mihai Ionescu (președinte Turris)

ATLETIC FIENI-TURRIS 1-3 (0-3)
Au marcat: Mușat (1, 29), C.Mihai (12 pen.)/Badea (84)

Turris: Neagu-Săraru, Petcu (Ardeleanu 78), Cosma, Mocanu-Mușat, Dinu, Ilin (A.Gheorghe 46), Radu-C.Mihai (Giugiumică 65), Turcu (Zanfir 16)
Antrenor: Cornel Nica

Atletic: Sfârlează (Chivăreanu 46)-Voica, Dumitrescu, M.Cernea, Fâșie (Pârvulescu 54)-Blaș, Badea, Banu (Leontescu 62), Iosif (Stăncescu 75)-Maican, F.Cernea
Antrenor: Ciprian Stăncescu

Arbitri: Ionuț Coza-Cristian Măndiță, Mihăiță Necula

articol scris de Raul Mihai

05 Sep. 2011, 16:05 Stiri
Pe aceeași temă