Recașul rămâne lider și după meciul cu CS Vladimirescu

25 Mar. 2012, 10:27 Stiri
Recașul rămâne lider** și după meciul cu CS Vladimirescu

„Vladi” a vrut să confirme ce a început săptămâna trecută, Recașul știa că are doar o variantă să rămână sus, mai ales că Jiul, victorioasă vineri, a stat la pândă, iar Gigi Borugă, Adrian Drida și Bogdan Toc le-au ținut pumnii oamenilor lui Cristi Sculici.

Începutul a fost alert: fostul „student” Magdaș a ajuns în poziție excelentă (3), dar Sighete l-a blocat la timp, apoi Cuciorvă a fost periculos din 9 metri (10), dar a șutul lui a ocolit poarta lui Rusu.

Meciul s-a încins și a înceout să plouă cu galbene: nu mai puțin de patru fotbaliști din tabăra gazdă au fost avertizați – Rusu, Cozea, Petrescu și Ciubăncan, iar dintre timișeni, Șeroni și Magdaș.

Pe acest fond arțăgos, de joc fără menajamente, a venit și deschiderea de scor: recășenii au primit o lovitură liberă de la 18 metri ușor lateral dreapta, Trandu a tras viclean, iar Rusu s-a văzut fără șanse, 0-1.

Rus și Negru au fost periculoși, însă defensiva lui Petruescu a reușit să-i anihileze, iar pînă la pauză a apărut notabil doar șutul lui Ciubăncan (40), care a ocolit ținta.

Cristi Sculici a mutat la pauză cu Georgiu, a cărui intrare a provocat și înlocuirea lui Rusu, sacrificat pentru păstrarea numărului de juniori în teren. Dar tot cei din Ținutul Vinurilor au fost primii periculoși la reluare, Nanu a trimis o boltă din colțul careului mare, Mitrea a fost depășit, dar Cozea era salvatorul și a scos cu capul din fața porții goale (50).

Alin Mihai a intrat să întărească ofensiva gazdă, iar presiunea a devenit mai puternică. Georgiu l-a deschis pe Rus (67), golgeterul lui Vladimirescu a fost faultat de portarul Amarinei (doar avertizat) la 20 de metri, însă același Georgiu a executat dezamăgitor lovitura liberă primită. Șansă mare pentru Alin Mihai (63) la centrarea excelentă a lui Rus, finalizată de noul intrat cu capul puțin peste transversală. Mihai a scapăt singur, s-a prăbușit după un contact cu un fundaș advers însă a primit galben (75, a primit și el galben), iar Petrescu a tras de la 20 de metri (80) și Amarinei a scos de sub bară.

Totul s-a răzbunat în minutul 84, o minge aruncată în jumătatea arădeană a fost ajunsă de Andronic – poziție suspectă de off-side – atacantul care l-a înlocuit pe Enciu a trecut de Mitrea și a decis scorul final, 0-2.

Vladimirescu: Fl Rusu (46 Mitrea) – Coca, Sighete, Mirciov, Cozea – Leucuța (46 Georgiu), Ciubăncan, Petrescu, Kocsis (80 Homorogan) – C. Rus, Negru (60 A. Mihai).

Recaș: Amarinei – Mînecan, Aldana, Șeroni, Ticană – Cuciorvă (43 Enciu, 72 Andronic), Rogozinaru, Trandu, Boldea – Nanu (85 Moroșan), Magdaș (80 Paleacu)

Arbitri: Adrian Costreie, Dănuț Birău, Gheorghe Dănășel (Tg. Jiu). Observatori: Ion Velea (Craiova), Cornel Pantea (Oradea)

Sursa: Sport Arad

25 Mar. 2012, 10:27 Stiri
Pe aceeași temă