Recășenii au rămas fără golgheter! Szabolcs Szekely are fisură craniană

02 Mar. 2012, 12:19 Stiri
Recășenii au rămas fără golgheter!** Szabolcs Szekely are fisură craniană

Recășenii ar putea fi lipsiți toată primăvara de serviciile golgheterului Szabolcs Szekely. Atacantul în vârstă de 26 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral cu fisură în timpul amicalului de ieri cu CSM Lugoj, fiind transportat de urgență la spital.

Recașul a învins cu 4-3 Lugojul dar acest fapt contează mai puțin. Trupa pregătită de Cosmin Petruescu a primit o lovitură grea prin accidentarea principalului vârf de atac din tur. Szekely s-a ciocnit frontal cap în cap cu un adversar, iar la pauză a avut o hemoragie nazală. El se află și acum internat la Spitalul Județean. „E o situație asemănătoare cu cea a lui Cristi Chivu, are încă amețeli, dureri de cap, însă e în afara oricărui pericol. Din păcate ar putea lipsi luni bune, aceste accidentări mai mult ca niciodată se țin scai de noi”, a concluzionat Petruescu.

„E greu să ții jucătorii în priză”

Cosmin Petruescu nu e încântat nici de amânarea returului pentru a doua oară. „E greu să ții jucătorii în priză, să le spui că începem în 3, apoi să-i motivezi pentru data de 10 și apoi să se amâne din nou pentru 17. Așa făceam și programul altfel”, a adăugat tehnicianul lui AC Recaș.

„Atleticii” au următorul amical sâmbătă cu Gătaia și s-ar putea să mai evolueze cu o divizionară B puternică înaintea reluării Ligii a III-a.

Sursa: Banat Sport

02 Mar. 2012, 12:19 Stiri
Pe aceeași temă