Rapid Fetești rămâne în «C»

Marius ANGHEL 30 Jul. 2013, 11:22 Stiri
Rapid Fetești** rămâne în «C»

În sfârșit, pentru fotbalul ialomițean, vara are și semne bune. După ce a fost retrogradată la «masa verde» în urma pierderii a 9 puncte pe motiv de neparticipare la competiții cu grupele juniori C, D și E, echipa Rapid Fetești a primit și vești bune. În urma, retragerii din Liga a III-a a Victoriei Ghirnogi, trupa lui Marius Munteanu a fost reprimită în fosta Divizie «C».

«Într-adevăr, avem comunicatul de la Federație prin care se atestă faptul că și în sezonul viitor Rapid Fetești va evolua în Liga a III-a. Suntem în pregătire, în căutări, avem jucători aflați momentan în perioada de probe. Referitor la lotul pe care l-am avut la terminarea sezonului precedent, momentan, vă pot spune că sunt ceva jucători care au plecat, alții s-au întors dar mai multe vă voi comunica în câteva zile. Vă pot confirma că și în campionatul 2013-2014 antrenorul principal al Rapidului va fi tot Gigel Stoica» a declarat patronul Rapidului Fetești, Marius Munteanu.

Având în vedere că mai este puțin până la startul campionatului, programat pe 16 august, conducerea feteșteană a hotărât să renunțe la perioada de pregătire montană. Rapid Fetești era trecută până în prezent în structura de 16 echipe care urmează să alcătuiască sistemul competițional în Liga a IV-a pentru sezonul 2013-2014.

În condițiile în care Rapid Fetești va activa tot în Liga a III-a, în Liga a IV-a va rămâne un loc vacant. «Nu știm încă cine va ocupa acest loc. În mod normal, va fi disputat de către perdantele barajelor pentru promovare și mă refer aici la Unirea Grivița și Viitorul Platonești. Vom vedea până atunci ce se va întâmpla, cine va înscrie sau dacă se va retrage cineva. Decizia finală va fi luată de Adunarea Generală care va avea loc pe 17 august. Campionatul este programat să înceapă pe 24 august. Echipele sunt pregătite pentru această nouă competiție. Să sperăm că lucrurile vor evolua așa cum trebuie și în Liga a IV-a…» a declarat președintele Asociației Județene de Fotbal Ialomița, profesorul Mihai Basarab.

Sursa: Independent online

Marius ANGHEL 30 Jul. 2013, 11:22 Stiri
Pe aceeași temă