Rapid Fetești așteaptă implicarea Primăriei pentru a continua în Liga 3: „În actualele condiții financiare ne este imposibil”

Marius ANGHEL 18 Jun. 2014, 15:16 Stiri
Rapid Fetești așteaptă implicarea Primăriei pentru a continua în Liga 3:**

Echipa Rapid Fetești a terminat pe locul 11 în seria a doua din Liga a 3-a, iar acest aspect urma să ducă echipa lui Marius Munteanu în «județeană». Însă creșterea numărului de echipe pe serie și multele retrageri au făcut ca FRF să decidă ca Feteștiul să fie și din toamnă pe harta Ligii a 3-a.

„Ne dorim să continuăm în acest eșalon dar, în actualele condiții financiare, ne este imposibil. Așteptăm o implicare mult mai consistentă din partea Primăriei, care sperăm să asigure 50-60% din cheltuielile necesare unui sezon. Totodată, suntem în discuții cu doi investitori, discuții care sperăm să se concretizeze până la finele lunii iunie. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, ne vom întoarce în fotbalul din județ”, a declarat directorul sportiv al Rapidului, Ninel Pioaru, pentru Independent.

Conform conducerii AJF Ialomița, o eventuală renunțare a Rapidului la competiția Ligii a 3-a nu ar fi de bun augur pentru alb-vișinii, aceștia urmând, conform regulamentului, să evolueze tocmai în Liga a 6-a.

Marius ANGHEL 18 Jun. 2014, 15:16 Stiri
Pe aceeași temă