Rândul lui Stăncioiu!

Marius ANGHEL 14 Oct. 2013, 16:05 Stiri
Rândul lui Stăncioiu!

Fortuna Poiana Câmpina va începe săptămâna cu un nou antrenor! După demiterea lui Laurențiu Diniță și „interimatul” de o etapă, asigurat de Bogdan Pârvu, a fost ales Florin Stăncioiu pentru a se ocupa de echipa lui Radu Călin. Stăncioiu a antrenat ultima dată defuncta Unirea Câmpina, el urmând să vină la Fortuna alături de Costin Plăvache și să debuteze în noua funcție la meciul de vineri, cu FCM Târgoviște.

În condițiile în care Fortuna a ajuns pe locul 6 în clasament, misiunea imediată a lui Stăncioiu nu poate fi alta decât să „salveze” ce se mai poate salva din acest sezon.

Radu Călin, de nerecunoscut!

L-am văzut de multe ori pe patronul celor de la Fortuna – Radu Călin! Niciodată însă așa cum a fost vineri, la Poiana Câmpina! Nici măcar atunci când a pierdut promovarea în eșalonul secund, cu un penalti ratat de Buhuși, și când l-a luat în brațe la vestiar pe jucător nu a afișat altceva decât echilibru!

Vineri a fost de nerecunoscut! A amenințat jucătorii, a sunat pe banca tehnică, a înjurat, s-a agitat, a cerut schimbări, s-a manifestat ciudat, în general, atipic!

Poate că a conștientizat că fotbalul, sezonul acesta, va reprezenta o dezamăgire și mai mare ca până acum, poate a avut alte probleme „extrafotbalistice”, poate și-a pierdut cumpătul, a vrut să pară un dur, sau cine știe ce s-a întâmplat, dar, cu siguranță, și-a încălcat multe dintre „principiile” sale de până acum.

A arătat ca un „învins”, pur și simplu… Culmea, chiar jucătorii pe care i-a „apărat”i-au dat cea mai mare lovitură.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 14 Oct. 2013, 16:05 Stiri
Pe aceeași temă