Rămas bun cu o victorie!

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 15:43 Stiri

În ultimul meci oficial al anului FC Hunedoara a câștigat primul joc din retur! Din a treia încercare…
 
Ca și când ultima impresie ar conta atunci când ai ca obiectiv promovarea și închei anul pe locul 3 la 7 puncte în urma liderului jucătorii lui FC Hunedoara și-au luat rămas bun cu o victorie de la puținii spectatori care le-au rămas fideli.

Într-un meci care a contat pentru etapa a XV-a, FC Hunedoara a învins cu scorul de 2-0 pe Jiul Rovinari. Golurile au fost marcate în debutul și prelungirile jocului. În minutul 4 Pepenar a deschis scorul la primul șut pe poartă din careu din centrarea lui Nicula. Tabela de marcaj a fost închisă cu o lovitură de cap din 14 metri de nou intratul Uibariu care a fructificat centrarea în diagonală a lui Vîrtan și el introdus în teren după pauză (94”).

Chiar dacă au controlat în cea mai mare parte jocul finalul a fost unul cu emoții pentru gazde. În primul minut al prelungirilor olteanul Cîrciumaru – cel mai periculos om al oaspeților – a reușit să trimită mingea în poarta lui Raț, însă golul a fost anulat pe motiv de poziție afară din joc. Scor final, 2-0, identic cu cel din tur…

FC Hunedoara  2 (1)
Fl. Raț – Al. Petresc, Homei, R. Petcu, Lorincz (68” Vîrtan) – J. Vajda (cpt;) – Oct. Drăgan (76” Uibariu), Șoit, Pepenar, Fl. Nicula (87” Apachiței) – Lintaru (55” Suciu).
Antrenor: Constantin Olariu.
 
Jiul Rovinari    0 (0)
Muja – Tudorache, Cîrciumaru, Dăianu, Văcaru – Frățilescu, N. Popescu (cpt;), Fotescu, Manea (35” Mâinerici) – Zamfir, Șoșoi (74” Calotă).
Antrenor: Ioan Trofin.

Au marcat: Pepenar (4”), Uibariu (90+4”)
Arbitru: Mircea Ardelean. Asistenți: Casian Băla și Alina Mihoc (toți din Arad).
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 150

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Glasul Hunedoarei

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 15:43 Stiri
Pe aceeași temă