Promovarea: poate la anul…

28 May. 2012, 16:10 Stiri
Promovarea: poate la anul...

FC Hunedoara s-a blocat la Reșița și și-a compromis obiectivul pentru al doilea an la rând.

FC Hunedoara a obținut vineri doar o remiză albă, scor 0-0, pe terenul lui FC Școlar Reșița într-un meci care a contat pentru etapa a XXIX-a, penultima, a Ligii a III-a, Seria a V-a în timp ce principala contracandidată la promovare, ACS Recaș a făcut mișto de echipa secundă a Timișoarei.

La 6 puncte în urma liderului cu o etapă înainte de finalul campionatului FC Hunedoara este eliminată din cursa pentru promovarea în Liga a II-a.
A fost al 16-lea meci la rând fără înfrângere pentru FC Hunedoara (13 victorii și 3 remize) și primul fără gol marcat în retur!

În Valea Domanului „negru-albaștrii” au forțat deschiderea scorului prin Todea (3,79) și Ionuț Radu (38) însă nici ei nici colegii lor nu au reușit să spargă zidul reșițean. Gazdele au controlat finalul jocului până în preajma porții apărate de Anton Ilie care a respins tot.

Înaintea meciului de la Reșița jucătorii ambelor echipe au ținut un moment de reculegere în memoria tatălui mijlocașului Samuel Jitaru care a decedat săptămâna trecută. Suporterii hunedoreni care au făcut deplasarea la Reșița au afișat un mesaj de încurajare pentru tânărul jucător hunedorean: „Sami, fii tare!”.

FC Școlar Reșița 0 (0)
Giurcanu – Cr. Pop, Mihăilă, Beica, M. Pop – Doană (72 Jaravete), Belorescu, Oncică (63 Bițiș), Costescu – Loba (88 Djurovic), Breșneni.
Antrenor: Leontin Doană.

FC Hunedoara 0 (0)
A.Ilie – R. Cristian, Cuciula, Vodiță (cpt.), Roiu – P. Păcurar, J. Vajda, L. Todea (77 Boroștean), Trășcan – B. Steop (68 Istinie), I. Radu (82 Iovu).
Antrenor: Remus Steop.

Arbitru: Sebastian Colțescu. Asistenți: Daniel Mitruț și Constantin Crețu (toți din Craiova).
Stadion „Mircea Chivu”. Spectatori: 200.

Articol scris de Sami TAMAȘ

28 May. 2012, 16:10 Stiri
Pe aceeași temă