Promisiuni făcute Olimpiei

19 Jun. 2012, 09:46 Stiri
Promisiuni** făcute Olimpiei

Fotbaliștii Olimpiei au fost convocați ieri, de către președintele ales al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și primarul ales al municipiului, Dorel Coica la o întâlnire care a avut loc pe Stadionul Olimpia din Satu Mare.
Cei doi i-au asigurat atât pe jucători, cât și pe membrii conducerii și staff-ului tehnic de faptul că doresc să ajute clubul în continuare și vor da continuitate proiectului Olimpia care nu va duce lipsă de susținere financiară.
Cum unora dintre jucători le-au expirat contractele, Adrian Ștef i-a îndemnat să nu accepte nici o altă ofertă și să rămână la Satu Mare deoarece au ca obiectiv promovarea în liga a 2-a „Noi vrem să continuăm proiectul acesta, iar jucătorii pot să semneze cu noi, deoarece au văzut cât de iubită este Olimpia. Avem ca obiectiv promovarea în liga a 2 -a, iar cu lotul pe care îl avem cu siguranță vom reuși”, a declarat Adrian Ștef.
De asemenea, au promis că vor începe renovările stadionului pentru ca jucătorii și suporterii să poată beneficia de condiții mai bune.

Speranțe de promovare?

După cum bine știm, Olimpia a încheiat sezonul pe locul secund și a ratat promovarea în B, dar este cea mai bună echipă clasată de pe locul 2 din cele șase serii, cu cel mai bun punctaj. Edilii orașului speră ca echipa „galben albaștrilor” să ocupe un loc în liga a 2-a, dacă se va retrage una din grupări, iar Comitetul Executiv al FRF să le ofere locul vacant, conform regulamentului. „Sunt câteva variante în care se poate discuta de promovare, cum ar fi și retragerea unei echipei din B. S-a vorbit deja la federație, iar acum așteptăm un răspuns. Dacă va fi negativ, obiectivul nostru rămâne același, câștigarea campionatului și promovarea”, a mai adăugat Adrian Ștef.

Amical cu Rapid București

Luni, 25 iunie, lotul Olimpiei își va relua pregătirile și asta pentru că în 30 iunie, echipa din Giulești, Rapid București va fi prezentă la Satu Mare pentru a juca un amical cu formația noastră. Prezența rapidiștilor la Satu Mare a fost confirmată de patronul clublui, George Copos.

La întâlnire au mai participat Ioszef Pinter, consiler județean, Ștefan Szilagyi, președintele AJF Satu Mare, Dan Băbuț, director sportiv la FC Olimpia și secundul Ioan Dragomir.

Articol și foto de Veronica HODAS

19 Jun. 2012, 09:46 Stiri
Pe aceeași temă