Predoiu a adus fericirea la Panciu!

Marius ANGHEL 21 Sep. 2012, 23:42 Stiri
Predoiu** a adus fericirea la Panciu!

Young Stars Panciu și-a trecut în cont a doua victorie din campionatul seriei I din liga a treia după ce s-a impus, 1-0 (0-0) în confruntarea de pe teren propriu susținută împotriva formației Kosarom Pașcani, unicul gol al partidei fiind marcat de atacantul Mădălin Predoiu (74).

Partida, disputată pe o ploaie scâitoare, a fost salvată de valoarea celor două echipe, care, în ciuda frigului pătrunzător au demonstrat că stiu fotbal și nu s-au menajat. Păncenii au irosit primele ocazii ale jocului prin I. Radu (3) și Menghia (28), faze la care portarul ieșenilor, Luca, a intervenit salvator. În replică, oaspeții, cu o echipă masivă, au preferat să-și încerce șansa pe contraatac.

În mitanul secund, datorită norilor care au acoperit Stadionul Orășenesc din Panciu, gazdele au fost nevoite să apeleze și la instalația de nocturnă pentru ca partida să se încheie în cele 90 de minute. După bara pănceanului Gălățeanu (58), atacantul Mădălin Predoiu a adus fericirea în tabăra echipei antrenate de Dan Bolocan, acesta marcând cu un șut plasat după ce a dejucat pasul la ofsaid făcut de fundașii Pașcaniului (74).

Finalul i-a găsit pe pășcăneni în careul gazdelor, dar era mult prea târziu pentru a se mai întâmpla ceva.

YS Panciu a jucat cu: Lazăr – Voinea, Ov. Radu, Beșa, Cl. Mihai – B. Stoian (70 Ciornei), Bîra, Cioran (46 Predoiu), Gălățeanu – I. Radu, Menghia (90 M. Stoian).

Kosarom Pașcani: Luca – Răzlog, Aghiorghiesei, Olărița, Radu – Nuțescu, Chimir, Șchiopu, Călugăru (53 Maftei) – Agrigoroaiei, Caragea (68 Lipovanu).

Articol scris de George DUMITRU

Marius ANGHEL 21 Sep. 2012, 23:42 Stiri
Pe aceeași temă