Politehnica vrea pe podium!

18 Aug. 2011, 16:25 Stiri
Politehnica** vrea pe podium!

Zilele acestea se încheie și vacanța fotbaliștilor care activează în Liga a III-a, competiție în care Galațiul este prezent cu două formații: Politehnica și Oțelul II.

Politehnica a început pregătirile pe 4 iulie, în intenția unei evoluții superioare în acest sezon. De altfel, și obiectivul fixat este unul îndrăzneț: locurile 1-4. În această vară, „studenții” și-au fortificat lotul, cu mulți jucători tineri, transferați de la FCM Dunărea și Oțelul, acest lucru constituind un argument în susținerea obiectivului stabilit de conducerea clubului.

Antrenamentele s-au desfășurat cea mai mare parte a timpului la Galați, dar a fost organizat și un cantonament în localitatea brașoveană Hărman, unde s-au pregătit timp de 10 zile.

Perioada precompetițională a fost folosită din plin, având loc nu mai puțin de 7 meciuri de verificare: 7-0 cu Oțelul II, 2-3 cu FCM Dunărea, 1-3 cu Unirea Slobozia, 2-4 și 1-0 cu C.S. Panciu, 0-4 cu CF Brăila și 9-2 cu Fulgerul Smulți. De asemenea, a avut loc și un meci oficial: 1-2, la Focșani, cu echipa locală C SM, în „Cupa României”.

Actualul campionat va funcționa cu 6 serii a 16 echipe, gălățenii fiind repartizați în prima serie.

„Va fi un campionat foarte greu, întrucât la finele lui vor retrograda nu mai puțin de șase echipe. Între pretendentele la șefia seriei se numără, după părerea noastră, SC Bacău, Sporting Suceava și Olimpia Rm. Sărat. În ceea ce ne privește, și noi sperăm să ne aflăm acolo, sus”, ne-a declarat Romeo Jianu, directorul executiv al clubului.

Lotul Politehnicii cuprinde următorii jucători: Vlasie și Olaru – portari; Racoviță, Hristian, Stamate, Grosu, Petică, Coman – fundași; Fălcaru, Ciochină, Huhulea, Chiriac, Velicu, Chiriță și State – mijlocași; Serian, Ionuț Cristian, Curmei, Ginghină, Donose și ghanezul Francis Agbleta – atacanți.

În prima etapă, vineri, „studenții” vor evolua pe teren propriu în compania CSM Focșani (Stadionul „Siderurgistul”, ora 18,00).

Sursa: Viața Liberă

18 Aug. 2011, 16:25 Stiri
Pe aceeași temă