„Poate la anul îi scoatem.” Valentin Suciu, după ce Csikszereda a pierdut cu U Craiova și a ieșit din Cupă. Mesajul celor care au contestat starea terenului

Marius ANGHEL 28 Feb. 2019, 23:23 Stiri

Valentin Suciu, antrenorul echipei Csikszereda, a venit cu un răspuns acid pentru cei care au contestat starea gazonului de la Miercurea Ciuc. Csikszereda a fost eliminată, joi seară, din faza sferturilor de finală ale Cupei României de Universitatea Craiova, după o înfrângere cu 0-3 în fața oltenilor, într-un meci disputat pe un teren mocirlos.

Suciu a spus că lumea nu știe câte eforturi s-au făcut pentru ca meciul să fie organizat la Miercurea Ciuc. Din cauza terenului, Craiova a cerut ca jocul să fie mutat pe alt stadion, dar acest lucru nu s-a întâmplat, FRF refuzând.

„Nu prea sunt multe lucruri de zis. Ne-au lipsit patru jucători determinanți. Una peste alta, eu zic că am încercat să ne ridicăm la nivelul Craiovei și, cât de cât, am reușit. În unele momente nu prea s-a văzut diferența. E un pas înainte, chiar dacă am pierdut, avem foarte multe de învățat. Poate la anul îi scoatem.

Astea sunt condițiile de aici. Ei nu știu ce eforturi s-au făcut pentru a se putea juca acest joc. Noi, fiind o echipă mică, ne-am dorit foarte mult să jucăm pe teren propriu. Toți locuitorii orașului meritau acest lucru. Consider că meritam să jucăm pe teren propriu”, a spus Valentin Suciu, după meci, la DigiSport.

Csikszereda rămâne cu performanța de a ajunge până în sferturile de finală ale Cupei României, între ultimele opt echipe, și cu mândria de a fi eliminat-o pe Dinamo. Echipa de la Miercurea Ciuc își reia din weekend meciurile oficiale în campionatul Ligii 3, acolo unde luptă pentru promovare.

Radoslav Dimitrov (27′), Cristian Bărbuț (80′) și Elvir Koljic (90+2′) au marcat golurile Craiovei pe terenul greu de la Csikszereda. Viitorul, CFR Cluj și Astra s-au mai calificat în semifinalele Cupei României.

Foto: Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 28 Feb. 2019, 23:23 Stiri
Pe aceeași temă