Ploae: „Jucătorii mi s-au părut nepregătiți fizic”

Mihai Andries 23 Oct. 2012, 11:00 Stiri
Ploae:** „Jucătorii mi s-au părut nepregătiți fizic

Noul tehnician al echipei Sportul Vișina, Marcel Ploae, consideră că jucătorii au tratat cu superficialitate meciul de pe teren propriu cu Inter Clinceni.
Mai mult decât atât, acesta spune că echipa nu este pregătită fizic așa cum și-ar fi dorit, însă speră să reușească să pună la punct acest aspect.

„Am prins o zi mai rea, jucătorii nu au fost conectați la miza întâlnirii, au crezut că dacă joacă cu ultima clasată sunt câștigători dinainte. Sperăm treptat să îndreptăm lucrurile. Sunt mulțumit de lot, avem câțiva jucători sub 21 de ani care sunt accidentați, când vor reveni sperăm să creăm o echipă competitivă. După primul meci oficial pot spune că jucătorii mi s-au părut puțin nepregătiți fizic”, a declarat tehnicianul grupării Sportul Vișina.

„Ne așteaptă un meci greu cu liderul seriei”

După eșecul din runda precedentă, Sportul Vișina se află în fața unui meci greu. Gruparea pregătită de Marcel Ploae se deplasează pe terenul liderului seriei, ACS Berceni. Confruntarea se va disputa în nocturnă.

„Sper să se concentreze pentru jocul de la Berceni, întâlnim liderul, jucăm în nocturnă, aceste aspecte sper să-i mobilizeze. Va fi un meci greu, este foarte important să nu mai facem greșeli personale. Așa am primit golurile în meciul trecut, pe fondul unor greșeli nepermise”, a mai spus tehnicianul Marcel Ploae.

Sportul Vișina ocupă penultima poziție în clasamentul seriei, având șase puncte acumulate în șapte meciuri disputate. Obiectivul pentru actuala stagiune este salvarea de la retrogradare.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 23 Oct. 2012, 11:00 Stiri
Pe aceeași temă