Planuri noi la SCM Argeș Pitești: se plătesc datoriile către jucători și se vrea promovarea în Liga 2

Marius ANGHEL 25 Jun. 2015, 16:24 Stiri

SCM Argeș a rămas echipa din orașul Pitești cea mai avansată în ligile din fotbalul românesc. Plecarea Academicii Argeș la Clinceni a reîndreptat toate privirile către gruparea înființată din banii autorităților locale. Edilul interimar Cornel Ionică sprijină o fuziune între echipa SCM și FC Argeș 1953, a suporterilor, însă deocamdată nu s-a ajuns la niciun acord. Oricum ar fi, pentru următorul sezon se vrea promovarea în Liga 2.

Directorul SCM Pitești, Dragoș Șerban, a participat, miercuri, la conferința de presă a Primăriei Pitești și a vorbit despre activi­tatea de la clubul pe care îl conduce. Acesta a dat asigurări că gruparea care își are sediul pe Bulevardul Petrochimiștilor își do­rește performanță la toate sec­țiile sportive pe care le are în subordine.

Echipa de fotbal SCM Argeș Pitești va deveni secție în cadrul clubului, iar restanțele financiare către sportivi vor fi plătite. „Echipa de fotbal SCM Argeșul Pitești este o societate de drept privat, care va trece în scurt timp la clubul nostru. Se va face această preluare conform hotărârii de Consiliul Local, iar în ședința Consiliului de Administrație din această seară (n.r. – aseară) vom discuta aceste aspecte. Știu că mai mulți jucători și-au depus memorii, însă aceste restanțe financiare vor fi achitate. Problemele se vor rezolva, iar obiectivul echipei va fi promovarea”, a spus Șerban citat de curier.ro.

SCM Argeș Pitești a încheiat recentul campionat din Liga 3 pe locul 6 în Seria a III-a.

Marius ANGHEL 25 Jun. 2015, 16:24 Stiri
Pe aceeași temă