Piteștenii pot urca pe podium

Mihai Andries 30 Oct. 2014, 13:41 Stiri
Piteștenii** pot urca pe podium

Fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești vor să con­tinue parcursul bun din ultimul timp și să obțină în acest week-end o nouă victorie în campionat. Echipa pregătită de Adrian Dulcea va întâlni mâine, de la ora 15, pe terenul 3 al stadionului din Trivale, pe Sportul Vișina, r­e­prezentanta județului Olt în Liga a III-a.

Confruntarea contează pentru etapa a X-a a Ligii a III-a și se anunță încă de pe acum una destul de disputată, având în vedere forma sportivă bună pe care o traversează cele două echipe. Piteștenii sunt neînvinși de 7 e­tape și ocupă locul al 6-lea în clasament cu 15 puncte, cu trei mai puțin ca liderul ACS Urban Titu. Oaspeții se situează pe locul 10, cu 11 puncte, însă au un moral destul de bun după ultimele rezultate înregistrate în acest tur de campionat.

Adrian Dulcea, antrenorul piteștenilor, consideră că, dacă jucătorii săi vor evolua la adevărata valoare, nu au cum să nu se impună și în acest joc: „Ne așteaptă un meci foarte dificil, pentru că adversarul pe care îl vom întâlni este într-o evidentă creștere de formă. Au reușit să marcheze 12 goluri în ultimele trei partide. E foarte clar pentru noi că Vișina este pe un trend ascendent. Și noi traversăm o perioadă foarte bună, însă trebuie să fim atenți pe faza defensivă. Am avut rezultate bu­ne în ultimele șapte etape în care nu am pierdut, însă cele două goluri lu­ate în jocul de la Bradu m-au cam supărat. Nu trebuie să ne mai relaxăm. Sunt convins că nu vom ceda nici un punct în confruntarea cu Vișina Nouă, dacă vom juca la adevărata valoare. Vișina este o echipă care a avut oscilații, dar este în revenire de formă. Jucătorii trebuie să rămână concentrați și să reușim să confirmăm perioada bună prin care trecem. Pentru mine, cel mai important este jocul cu Vișina, deoarece vreau să urcăm pe podium. Apoi vom lua fiecare joc în parte și vom vedea unde vom fi la finalul acestui tur de campionat”.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 30 Oct. 2014, 13:41 Stiri
Pe aceeași temă