Piteștenii invadează Stoicăneștiul cu gândul la Liga 3. Moblizare exemplară a alb-violeților înainte de barajul campioanei FC Argeș

Marius ANGHEL 17 Jun. 2016, 14:03 Stiri

Sâmbătă, de la ora 18:00, FC Argeș 1953 va disputa, în de­pla­sare, la Stoicănești, prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a. Alb-violeții vor fi susținuți la acest meci și de suporteri, liderii galeriei organizând aceas­tă depla­sare pentru toții susțină­to­rii echipei.

„Avem nevoie de susținerea suporterilor și îi invităm pe toți în această deplasare. Plecarea spre Stoicănești se va face cu mașinile personale. Suporterii se strâng sâmbătă, ora 15:00, în parcarea din fața stadionului Nicolae Dobrin. Cei ce au locuri libere în mașină îi rugăm să vină la stadion și să le completeze pentru ca toți suporterii să ajungă la meci! Dorim să mergem toți, în coloana cu steaguri și fulare alb-violete! Stoicănești se afla la aproximativ 100 de km distanță de Pitești, durata drumului fiind de aproximativ 1:30-2 h .Pentru siguranța drumului o să alegem varianta: Pitești – Slatina – Dragănești – Olt – Stoicănesti. Mergem împreună spre Divizia C!”, sună mesajul suporterilor înainte de deplasarea de la Stoicănești.

Susținuți de fostele glorii!

Moblizarea alb-violeților înainte de cele mai importante meciuri ale sezonului este exemplară! Conducerea clubului a reușit astfel, înainte de meciul decisiv cu Unirea Bascov și acum de dubla confruntare cu Recolta Stoicănești de la baraj, să obțină mai multe mesaje de încurajare din partea foștilor jucători ai echipei.

Adunate de pe tot globul, din Franța de la EURO de la Bogdan Stancu și Andrei Prepeliță, din Irlanda de Nord de la Nicolae Diță, până în Kazahstan de la Augustin Chiriță, FC Argeș 1953 a primit astfel mesaje de încurajare de la Daniel Bălașa, Mirel Bolboașă, Ionuț Boșneag, Nicolae Diță, Cătălin Doman, Adrian Dulcea, Robert Tufiși, Bogdan Mara, Marius Bilașco, Ilie Poenaru, Rică Neaga, Rover Cîrstea, Constantin Schumacher, Dănuț Șomcherechi, Stelică Badea, Dragoș Stroe sau Bogdan Vintilă.

Meciul returul dintre FC Argeș 1953 și Recolta Stoicănești are loc peste o săptămână, pe 25 iunie, de la 18:00.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 17 Jun. 2016, 14:03 Stiri
Pe aceeași temă