Petrolul și-a deschis magazin oficial la stadion. Mircea Dridea și un micuț suporter al „lupilor” au tăiat panglica de inaugurare

Marius ANGHEL 23 Dec. 2017, 17:20 Stiri

Conducătorii noului Petrolul au mai făcut un pas important în transformarea clubului ploieștean într-unul profesionist. Astăzi, 23 decembrie, liderul Seriei a 3-a a Ligii 3 și-a deschis magazin oficial la stadion, realizând astfel un lucru cu care puține echipe din fotbalului românesc se pot lăuda.

Amplasat la stadionul „Ilie Oană”, în spatele Peluzei I (str. Alexandru Vlahuță), magazinul a fost inaugurat, într-un gest simbolic, de către legenda „galben-albaștrilor”, Mircea Dridea, seniorul fiind încadrat de președintele Cristian Vlad, vicepreședintele Octavian Grigore, dar și de unul dintre cei mai înfocați tineri susținători ai „lupilor”, Lucas Tudor.

Magazinul oficial al FC Petrolul va fi deschis astăzi până la ora 18:30, iar mâine, pentru cei care doresc, pe ultima sută de metri, să aleagă un cadou de Moș Crăciun cu însemnele celui mai important club de fotbal din Prahova, între orele 9:30 și 18:30.

Foto și video: FC Petrolul

Marius ANGHEL 23 Dec. 2017, 17:20 Stiri
Pe aceeași temă