Pe Rocar vine locul 2 din serie!

09 Sep. 2011, 16:14 Stiri
Pe Rocar vine locul 2 din serie!

De la ora 17, în Drumul Găzarului vine CS Afumați, echipă aflată pe locul 2, dar la egalitate de puncte cu liderul Unirea Slobozia. Doar golaverajul le desparte pe cele două echipe, dar asta nu reduce din meritele ilfovenilor care reprezintă surpriza plăcută a startului de campionat.

Gazdele de azi, Comprest GIM vor să producă surpriza în meciul cu Afumațiul și să îi încurce pe elevii lui Vasile Neagu. Bucureștenii sunt încă supărați după meciul din etapa trecută, de la Călărași, acolo unde au pierdut și din cauza arbitrajului. Poate părea ridicolă aceastăm afirmație atunci când tabela arată la final 2-4 , dar centralul giurgiuvean Petrică Burcea a fost ținta nemulțumirii oficialilor de la Comprest și se pare că pe bună dreptate.

Astfel, la 0-0 li s-a refuzat bucureștenilor un penalty clar ca lumina zilei, fapt recunoscut și de cei prezenți la meci. Cu 1-0 pentru Comprest din debutul partidei, altfel s-ar fi scris istoria meciului de vinerea trecută.

Mai mult, la 4-1 pentru gazde, bucureștenilor li s-a mai refuzat un penalty, nu chiar atât de evident ca prima dată. Speranțele oficialilor grupării care joacă în Drumul Găzarului sunt că pe viitor nu vor mai avea astfel de probleme de arbitraj și vor putea să aibă satisfacția de a nu munci în zadar pe teren.

„Suntem o echipă mică, cu mulți jucători tineri, dornici de afirmare. Nu ne dorim altceva decât să jucăm pe teren. Dacă e să pierdem meciuri, măcar să le pierdem că am fost mai slabi și pe merit, nu din cauza altora” a declarat un oficial al clubului, nu înainte de a îi invita pe suporteri să vină cât mai mulți la stadion.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

09 Sep. 2011, 16:14 Stiri
Pe aceeași temă