Pași în față pentru colaborarea Criș – „Vladi”

Mihai Andries 07 Dec. 2012, 09:12 Stiri
Pași în față** pentru colaborarea Criș - „Vladi

Marți seară, oficialii grupărilor arădene au avansat tratativele pentru parteneriatul planificat pentru partea a doua a sezonului. Pe arena din Vladimirescu, cele două echipe (minus, desigur, cei care și-au găsit deja alte destinații) au fost față în față pentru a contura o primă impresie cu privire la un lot comun cu care să fie abordat returul Ligii a III-a, când „Vladi” ar urma să se mute la Chișineu Criș.

„Ne-am înțeles asupra principalelor aspecte”, a confirmat Cristian Sculici, cel care a înființat CS Vladimirescu în 2003. „Urmează să purtăm o discuție decisivă și cu Primăria din Chișineu Criș, sâmbătă se vor ști mai multe. Dacă se concretizează, noi sperăm într-o figură frumoasă”, a completat Karcsi Gombos, a cărui implicare la Crișul a contribuit decisiv la urcarea echipei în prim-planul fotbalului județean arădean.

Cum a specificat Gombos, sâmbătă e ziua care va aduce mai multe lămuriri. Anticipând puțin, toate indiciile merg spre încredințarea băncii tehnice lui Cristi Sculici, care-și va păstra colaboratorii de la Vladimirescu – Nicolae Mitu și Florin Rusu. Crișul vine cu Gheorghe Vînătoru inclus, la rându-i, în staff-ul tehnic.

În conducerea administrativă urmează să se regăsească, pe lângă Gombos și Daniel Cherecheș, partea Vladimirescu, reprezentată de Rolland Szabo și Adrian Palade.

Și tot sâmbătă s-ar putea decide și primele nume din lot, după un nou meci între fotbaliștii cu care cele două grupări au abordat prima parte a campionatelor Ligii a III-a respectiv a IV-a.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 07 Dec. 2012, 09:12 Stiri
Tags:
Pe aceeași temă