Gloria trece în turul următor al Cupei, Vladimirescu a declarat forfait!

Mihai Andries 15 Jul. 2013, 19:18 Faza națională
Gloria trece în turul următor al Cupei,** Vladimirescu a declarat forfait!

Odată ce Rolland Szabo și Cristian Sculici au decis să-și încheie activitatea la CS Vladimirescu, clubul pare să fie în aer. La două zile până la primul meci oficial al sezonului, nimeni nu-și mai asumă responsabilități la echipă și, conform primarul localității, toți jucătorii s-au evaporat.

„Domnul Sculici ne-a lăsat baltă, și-a luat toate jucăriile, a șters inclusiv datele din calculatoare  și, din câte am auzit, se va muta în Ungaria. Legitimațiile tuturor jucătorilor sunt la el, deci ne aflăm în imposibilitatea de evolua în meciul de Cupă cu Gloria. În mod sigur, nu ne vom înscrie nici în Divizia D, dar asta nu înseamnă că în viitorul apropiat nu ne vom face clubul nostru. Investițiile Primăriei vor continua mai ales în baza sportivă și-i vom susține necondiționat pe tinerii din localitatea noastră care vor să facă performanță în sport. Pe undeva regret că domnii Sculici sau Szabo, plus ceilalți care au roit în jurul >, au acționat așa, dar asta e, viața merge mai departe”, ne-a mărturisit Ioan Crișan.

Între timp, pe adresa clubului Gloria a și venit un fax de la Federație, care anulează disputa de miercuri, din primul tur al Cupei României, dând deja câștig de cauză „galben-albaștrilor”. „Am fi preferat să jucăm, nu ne simțim deloc bine când vedem echipe arădene declarând forfait. Însă, trebuie să ne vedem de drum, am înlocuit partida oficială cu una amicală împotriva Zăbraniului. Era important să ne vedem de programul care din această săptămână se desfășoară după sistemul unui mini-cantonament, cu două antrenamente pe zi și masă”, a precizat și Leontin Pința, antrenorul Gloriei, care are sarcina să în echipă o serie de juniori de la echipa secundă, ca Urs, Răchițean sau Bercu.

Pe arena „Telecom” se antrenează și Richard Filaret, însă fotbalistul de bandă stângă ar agrea un împrumut într-o ligă superioară. Divizionara a patra i-a pierdut în această vară doar pe Dubeștean și Popa.  
 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 15 Jul. 2013, 19:18 Faza națională
Pe aceeași temă