Până în 2015 , pe Rocar!

23 Sep. 2011, 16:50 Stiri

Vinerea trecută clubul bucureștean Comprest GIM a organizat o mică festivitate de prezentare a loturilor de juniori și a echipei de seniori, întregul eveniment desfășurându-se înaintea partidei de campionat cu CS Tunari.

Cu această ocazie, în timpul evenimentului, președintele grupării bucureștene Marian Lumânare a anunțat în mod oficial că gruparea pe care o conduce a încheiat un acord pentru închirierea bazei Rocar pentru următorii 4 ani.

Asfel, până în 2015, doar echipele de juniori și seniori ale Comprestului își vor putea desfășura antrenamentele și meciurile pe terenul din Drumul Găzarului. Este o mare realizare pentru echipa bucureșteană, care anul trecut a împărțit Rocarul cu Phoenix Ulmu și încă alte câteva echipe de Liga a IV-a din București.

Vă reamintim că în anii precedenți, Comprest evolua pe arena care îi purta numele situată pe Șoseaua Giurgiului, dar clubul a fost pus în situația de a renunța la acel teren. Gruparea bucureșteană a mai avut un scurt intermezzo de jumătate de sezon pe arena Romprim din Șoseaua Olteniței.

În altă ordine de idei, astăzi de la ora 17, elevii lui Ionuț Șoană vor încerca să scoată un rezultat cât mai bun din deplasarea de la Balotești, acolo unde se vor duela cu echipa locală.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

23 Sep. 2011, 16:50 Stiri
Pe aceeași temă