Pampea, secund la Seso: „Își va schimba denumirea în FC Arieșul, iar la anul vor promovarea în Liga a II-a”

Marius ANGHEL 25 Jan. 2013, 12:47 Stiri
Pampea, secund la Seso:**

Florin Pampea a părăsit, în această iar­nă, pe Atletic Bradu, tehnicianul pi­teș­tean semnând deja o înțelegere cu echipa de Liga a treia SESO Câmpia Turzii. Fostul portar al lui Internațional a plecat de la Bradu, lăsând echipa pe locul I în Liga a IV-a, cu mari șanse de promovare, și speră ca alb-verzii să ajungă, la anul, în eșalonul su­perior al fotbalului românesc.

– Florine, ai părăsit pe Atletic Bradu, când echipa era pe locul I…
– Am plecat, pentru că aici este Liga a III-a. Asta este situația, eu vreau să în­chei treburile cu bine, doresc ca Bra­du să ajungă să promoveze.

– Ce șanse crezi că au?
– Acum, sunt pe primul loc, au șanse destul de mari… De ce nu? Promo­va­rea e aproape, mai ales că acum s-au și întărit. Eu le dresc să ajungă în Liga a III-a.

– Despre echipa ta ce știi?
– Au terminat pe 8 în Divizia C, anul acesta vor reconstrucție. Echipa își va schimba denumirea în FC Arieșul, iar la anul, vor promovarea în Liga a II-a.

– Cunoșteai conducerea, jucătorii?
– Eu sunt aici antrenor secund și mai cunoșteam oamenii, de când am jucat aici. Și băieții, și pe cei din staff, deci nu este chiar o necunoscută pentru mine SESO Câmpia Turzii.

– Vei mai reveni la Atletic sau în Ar­geș ca antrenor?
– Nu se știe niciodată! Cu siguranță, cînd voi căpăta experiență mai multă, mă voi întoarce acolo și voi antrena.

Adi Popescu, interimar

Până când conducerea clubului va lua o decizie în ceea ce privește ban­ca tehnică ce va conduce echipa în returul campionatului, de pregătirea lui Atletic Bradu se va ocupa Adi Po­pescu. Acesta va avea și un secund, Augustin Chiriță semnând cu alb-verzii și devenind astfel antrenor – jucător. De altfel, la amicalul cu CS Mioveni, de marți, Popescu a condus echipa de pe margine, iar Chiriță din teren, Pampea părăsindu-i pe arge­șeni chiar în acea zi.

Articol scris de Siviu MIHAI

Marius ANGHEL 25 Jan. 2013, 12:47 Stiri
Pe aceeași temă