Schimbare de antrenor la Sticla Arieșul Turda. Un punct în primele patru etape ale Ligii a 3-a a făcut conducerea să îl demită pe Artur Podar. Cine îl va înlocui

Andrei PASCU 18 Sep. 2021, 17:48 Liga 3
Schimbare de antrenor la Sticla Arieșul Turda. Un punct în primele patru etape ale Ligii a 3-a a făcut conducerea să îl demită pe Artur Podar. Cine îl va înlocui

Sticla Arieșul Turda a decis să schimbe și ea antrenorul, după doar patru etape, din cauza startului slab de campionat, în Seria 9 a Ligii a 3-a. Antrenorul Artur Podar (foto principal) a fost demis, urmând ca în zilele următoare să fie oficializată și venirea noului ”principal”, pe care conducerea, se pare, deja l-a ales.

Sticla Arieșul Turda îl va numi antrenor pe ”secundul” lui Podar

Înlocuitorul lui Podar va fi Florin Pampea (foto în articol), potrivit Turda News, fost portar la Internațional Curtea de Argeș, Arieșul Turda sau Atletic Bradu. Acesta și-a ales și ”secundul” pe care îl va avea la Sticla Arieșul Turda, este vorba de Alexandru Savu.

Sticla Arieșul Turda are un punct în patru etape, în Seria 9 a Ligii a 3-a 

Florin Pampea făcea parte deja din anturajul echipei din Seria 9 a Ligii a 3-a, fiind antrenorul secund al lui Artur Podar, iar decizia înlocuirii acestuia din urmă a venit în urma eșecului de vineri, din etapa a 4-a a campionatului, când Sticla Arieșul Turda a făcut 1-1 pe teren propriu, cu Sănătatea Cluj. A deschis scorul prin Cladiu Vereș, în minutul 57, dar oaspeții au egalat după numai două minute, prin Raul Oltean.

Florin Pampea va debuta pe banca echipei Sticla Arieșul Turda, cu Unirea Ungheni 

În precedentele trei meciuri din Seria 9 a Ligii a 3-a, Sticla Arieșul Turda înregistrase trei eșecuri. Acum, este pe penultimul loc în serie, sub ea fiind doar AFC Unirea 1924, cu 0 puncte, care până la ora publicării materialului nu a evoluat în etapa a 4-a, cu CS Hunedoara.

În runda a 5-a, când pe banca formației Sticla Arieșul Turda va debuta Florin Pampea, este programată o partidă în deplasare, cu Unirea Ungheni.

Foto: Ziarul 21 și Turda News 

 

Andrei PASCU 18 Sep. 2021, 17:48 Liga 3
Pe aceeași temă