Ousmane Gueye rămâne categoric: „Mergem mai departe și o să batem tot”

Marius ANGHEL 03 Nov. 2014, 15:08 Stiri
Ousmane Gueye rămâne categoric:**

Chiar dacă n-a marcat sâmbătă pentru UTA Bătrâna Doamnă, Ousmane Gueye a hărțuit permanent defensiva celor de la Turceni și a avut contribuția lui la a patra victorie consecutivă a echipei arădene, mai ales prin assistul oferit lui Petrică Dragoș la ultimul gol.

„Am muncit greu, nimic nu e întâmplător, am meritat aceste victorii. Am zis de la început că suntem cea mai bună echipă, dar se întâmplă câteodată să ai probleme. Știam că începutul poate puțin dificil, dar câștigăm toate meciurile, cu ajutorul lui Dumnezeu. Toți băieții muncim de luni până vineri pentru asta, e greu, pe mine mă doare tot corpul de la TRX, de la antrenamente, dar mergem mai departe și o să batem tot!”, a transmis atacantul senegalez.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul cu Știința Turceni, scor 4-1

Acum două săptămâni, la Motru, Dragoș îi oferea lui Ousmane pasă de gol pentru 0-2. Africanul i-a întors acum favorul prietenului și colegului său din ofensiva arădeană. „Sunt fericit pentru Dragoș că a marcat. Mă înțeleg foarte bine cu el, îl consider ca pe fratele meu, am dat goluri cu ajutorul lui, mi-a dat multe pase. Îi sunt dator și eu, le merită, m-a ajutat foarte mult. Și pentru el au fost niște perioade foarte grele, fiecare jucător are perioadă frumoasă și dificilă”, a punctat golgeterul UTA-ei, ajuns la cota 5.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 03 Nov. 2014, 15:08 Stiri
Pe aceeași temă