Oșorhei, victorie la scor de neprezentare!

Mihai Andries 06 May. 2013, 02:09 Stiri
Oșorhei, victorie la scor de neprezentare!

În cadrul etapei a XXII-a din seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal, formația bihoreană de fotbal CS Oșorhei s-a impus sâmbătă pe teren propriu, la Stadionul Municipal Iuliu Bodola, cu scorul de 3-0 în fața echipei arădene Șoimii Pâncota.

Elevii antrenorului Cosmin Bodea au dominat partida de la un capăt la altul. După un prim sfert de oră antrenant, cu un joc bun de ambele părți și soldat cu accidentarea portarului Sergiu Ghilea, CS Oșorhei a reușit să deschidă scorul, în minutul 18, prin Lupașcu. După alte 18 minute, scorul a devenit 2-0, când Cristi Andor a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns pe centrul terenul și l-a învins pe portarul Roberto Bodea cu o scăriță de efect.

La pauză s-a intrat cu 2-0, dar, la numai cinci minute după reluare, Ember a marcat golul sezonului, cu un șut fenomenal de la 30 de metri din lovitură liberă. Mingea a lovit bara transversală, aproape de vinclu și s-a așezat apoi în plasa laterală. Partida s-a încheiat cu o ocazie uriașă a oaspeților, singura clară în acest joc, dar Huțanu, sigur la 6 metri de poartă, a șutat puternic și a primit riposta portarului Cosmin Hava care a respins in-extremis. În urma acestui succes, al 12-lea din acest sezon, CS Oșorhei revine pe locul trei al ierarhiei, cu 40 de puncte.

CS Oșorhei – Șoimii Pâncota 3-0 (2-0)
Au marcat. Lupașcu 18, Andor 36, Ember 50

CS Oșorhei: Ghilea (15 Hava) – Morar, Pintea, Pop Șerban, Arsene – Lupuț (80 Ban), Magda – Andor, Todea (71 Galea), Ember – Lupașcu (77 Blănaru). Antrenori: Cosmin Bodea și Viorel Domocoș.

Șoimii Pâncota: R. Bodea – Lung, Lengyel, Suciu, Vițu – Leucuța (67 Rus), Filimon, Bulzan, Nistor (51 Dumitru Copil) – Uibariu (60 Huțanu), Mitu. Antrenor: Dan Cuedan.

Arbitri: Daniel Neagoe (Timișoara) – Cosmin Danciu (Deva), Marius Pavăl (Simeria)
Observator de joc: Mircea Sârb (Deva)
Observator de arbitri: Vasile Marc (Cluj)

 

Sursa: EBihoreanul
 

Mihai Andries 06 May. 2013, 02:09 Stiri
Pe aceeași temă