Oprea: „Nu ne gândim la rezultate, important e să nu se desființeze echipa”

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 07:00 Stiri
Oprea: „Nu ne gândim la rezultate,** important e să nu se desființeze echipa

După toate probabilitățile, echipa de fotbal de Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia va susține meciul de astăzi, din etapa a 13-a a campionatului, pe teren propriu, cu CS Voluntari.

Luni, 11 noiembrie, la Mangalia a avut loc o dezbatere publică privind viitorul echipei, iar jucătorii au fost convinși să se antreneze în această săptămână, spre deosebire de perioada trecută, în care au boicotat ședințele de pregătire, în semn de protest față de restanțele salariale pe care le are clubul față de ei.

Aflată pe locul opt în clasament, cu 13 puncte, Callatis 2012 întâlnește astăzi liderul clasamentului, cu 30 de puncte. „Nu ne gândim la un rezultat deosebit, important e să ne prezentăm și să nu se desființeze echipa”, a declarat antrenorul Bănică Oprea. Echipa din Mangalia are deja o neprezentare, iar la a doua va fi exclusă din campionat.

Programarea meciului de astăzi depindea de achitarea în timp util a baremelor de arbitraj restante. De asemenea, jucătorii speră să primească un salariu în această lună. Luni, 18 noiembrie, de la ora 17.30, la Mangalia va mai avea loc o întâlnire pentru salvarea echipei. 

 

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 07:00 Stiri
Pe aceeași temă