Oltchim, tot mai slabă! Își dă jucătorii talentați Pandurilor

23 Dec. 2011, 13:21 Stiri
Oltchim, tot mai slabă!** Își dă jucătorii talentați Pandurilor

Strategia clubului FC Oltchim din acest sezon, de a slăbi și mai mult un lot deja subțire, pare să îndrepte clubul spre retrogradarea în Liga a IV-a. Astfel, doi dintre mijlocașii de valoare, Ștefan Răcăreanu și Petruț Tomescu, au fost împrumutați de șefii Oltchimului la Pandurii Tg. Jiu, urmând să joace până la vară la „satelitul” gorjenilor.

Jucătorii talentați, la Pandurii

„În urma unei analize la nivelul clubului, am stabilit ca ei să fie împrumutați la «satelitul» clubului Pandurii, pe o perioadă scurtă, în vederea verificării lor. Dacă vor dovedi că au valoare, fără îndoială că va veni imediat și oferta clubului respectiv vizavi de un eventual transfer, în caz contrar cei doi urmând a se întoarce la Vâlcea. Cred că este o strategie benefică pentru clubul Oltchim, iar eu am intenția de a proceda de fiecare dată la fel cu jucătorii mai talentați din cadrul echipei de fotbal, pentru că vrem să-i ajutăm să evolueze la formațiile valoroase din țară, pentru a-și face o carieră. Chiar dacă-i vom împrumuta pe acești doi jucători, nu mi-e frică de retrogradare, sunt sigur că vom reuși să ne salvăm”, crede președintele FC Oltchim, Mihai Diculoiu.

Marinescu, dorit de Damila

În plus, cel mai bun jucător din echipă, Octavian Marinescu, este dorit de conjudețeana Damila Măciuca, în baza bunelor raporturi dintre cele două grupări. „Aveam nevoie de ei în continuare, dar, dacă conducerea clubului așa a decis, încercăm să ne descurcăm. Vin unii, pleacă alții, nu stăm în câțiva jucători. Vom aduce și noi trei – patru jucători și sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Important este să își revină combinatul, atunci va fi bine și pentru echipă”, a spus tehnicianul Gicu Deaconescu.

Cel mai probabil, Oltchim va împrumuta câțiva jucători de la echipa de Liga a II-a CSM Râmniu Vâlcea, primul pe listă fiind atacantul Dalu.

Articol scris de Adi GEORGESCU

23 Dec. 2011, 13:21 Stiri
Pe aceeași temă