Olimpia Satu Mare începe returul cu 24 de jucători în lot

14 Mar. 2012, 16:00 Stiri
Olimpia Satu Mare începe returul** cu 24 de jucători în lot

Doar câteva zeci de ore o despart pe Olimpia Satu Mare de startul în returul Ligii a III-a la fotbal. Formația sătmăreană va începe sezonul de primăvară vineri la ora 15.00 când va întâlni, în deplasare, cea de a doua echipă din Târgu Mureș.

Plecarea delegației sătmărene, 19 jucători plus doi antrenori, este prevăzută pentru joi în jurul orei 9.00 dimineață. Satmarenii se vor caza în localitatea Ungheni, localitate aflată la circa 20 de kilometri de Târgu Mureș. După ce se vor caza la hotelul din această localitate, fotbaliștii sătmăreni vor efectua un antrenament chiar pe terenul pe care se va juca meciul, pe un teren din Târgu Mureș, acoperit cu gazon sintetic. La ora la care scriem aceste rânduri antrenorii grupării sătmărene nu stabiliseră în totalitate lotul de jucători reținuți pentru deplasarea la Târgu Mureș.

„Voi stabili lotul în această seară, după ce mă voi sfătui cu secunzii și cu domnul Szilagyi” ne-a declarat Tiberiu Csik, antrenorul principal al formației sătmărene. Dar, în urmă cu 2 zile, conducerea clubului a stabilit lotul de jucători cu care FC Olimpia va aborda returul campionatului. Din lot fac parte 24 de jucători, din care 4 sunt nou veniți.

* Portari: Marius Șuta (22 ani), Marius Coman (24 de ani/venit de la Turul Micula), Florin Gorbe (24 de ani).
* Fundași: Florin Mureșan (22 de ani), Flaviu Moș (24 de ani), Walter Heil (21 de ani), Andrei Glodean (20 de ani), Adrian Sabău (19 ani), Lucian Homorozan (27 ani), Jakkel Daniel (21 ani).
* Mijlocași: Adrian Micaș (23 ani), Marian Pop (21 ani/împrumut de la Oțelul Galați), Robert Villand (24 ani), Petre Hanus (21 ani), Manuel Mureșan (25 ani), Mihai Pop (22 de ani), Botoș Sandor (30 ani), Erwin Zsiga (21 ani).
* Atacanți: Adrian Marinaș (21 ani), Ciprian Prodan (32 ani), Cristian Molnar (23 ani/venit de la o echipă din Ungaria), Daniel Feier (24 ani), Ionuț Dănilă (27 ani/de la FC Zalău). Din lot mai face parte și Dan Gavrilescu (25 ani), suspendat în momentul de față.
Antrenori: Tiberiu Csik (principal), Ioan „Lulu” Dragomir (secund), Levente Paul (secund), Daniel Oșan (antrenor portari).

Sursa: Informația Zilei

14 Mar. 2012, 16:00 Stiri
Pe aceeași temă