Olimpia Satu Mare a debutat spectaculos în Liga 3

22 Aug. 2011, 12:33 Stiri
Olimpia Satu Mare a debutat spectaculos** în Liga 3

Olimpia Satu Mare și-a marcat revenirea în Liga a III-a după mulți ani de absență cu un meci care i-a încântat de la început până la fluierul final al arbitrilor pe cei aproximativ 3.000 de spectatori din tribunele stadionului.

Sătmărenii au făcut instrucție cu tinereii de la echipa a II-a a clubului FCM Târgu Mureș, cărora le-au înscris nu mai puțin de 5 goluri, fără să primească niciunul.

Seria golurilor a fost deschisă încă din minutul 11, când Marinaș a plasat cu capul o minge primită de la Prodan, în urma unei faze create de Homorozan, care a înscris el însuși un nou gol peste doar câteva minute, după ce l-a driblat fără probleme pe portarul oaspeților.

Sătmărenii au mai avut câteva ocazii frumoase în prima repriză, dar au jucat lejer, cu siguranța celor care se simt stăpâni pe situație și se pregătesc pentru un nou spectacol în repriza a II-a.

Începutul părții secunde a jocului a adus sătmărenilor un nou gol marca Homorozan, dar gazdele nu au oprit motoarele, în ciuda avantajului comod de pe tabela de marcaj. Trio-ul de antrenori Csik – Dragomir – Paul Levente și-au permis chiar să introducă în teren două rezerve care au pecetluit soarta partidei. Manuel Mureșan a dat gol la prima atingere a balonului, imediat după ce l-a înlocuit pe Micaș, iar o altă rezervă, Feier, și-a răscumpărat gereșeala de la o primă ocazie ratată și, până la urmă, la o a doua încercare a stabilit scorul final: 5 – 0.

Olimpia Satu Mare: Șuta – Moș, Sabău, Mureșan Fl., Vădan, Micaș, Villand, Marinaș, Homorozan, Prodan. Au mai jucat: Gavrilescu, Mureșan M., Feier, Glodean.

sursa: Satu Mare Online

22 Aug. 2011, 12:33 Stiri
Pe aceeași temă