Olimpia nu poate să promoveze în Liga a II-a

11 Oct. 2011, 21:51 Stiri
Olimpia** nu poate să promoveze în Liga a II-a

După ce anul acesta a ajuns în Liga a III-a, Olimpia Satu Mare a reușit să urce până pe locul 3 al clasamentului. Parcursul ireproșabil de pe teren propriu (4 victorii din tot atâtea meciuri jucate) și evoluțiile constant bune i-au adus pe sătmăreni până pe podium.
Antrenorul Tiberiu Csik este mulțumit de evoluția elevilor săi și speră să reușească rezultate cât mai bune pe viitor: „Momentan suntem acolo în față, golaverajul nu este relevant după 8 etape. Suntem în grupul din frunte, iar pentru o nou-promovată spun că este un lucru bun.Nu mă așteptăm să fim atât de sus, ci mai degrabă pe la mijlocul clasamentului.”

Chiar dacă pe teren propriu nu a cedat încă niciun punct, Olimpia a reușit doar o victorie și un egal în deplasare,din cele 4 jocuri disputate până în prezent. Fostul fundaș al Stelei consideră că acest parcurs se datorează și lipsei de experiență, dar are încredere că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine și la acest capitol: „Nu cred că avem evoluții oscilante, ci doar rezultatele sunt așa. Cauza este lipsă de experiență, poate dacă aveam mai mulți jucători experimentați, reușeam să strângem mai multe puncte în deplasare, dar per total eu sunt mulțumit. Evoluția jucătorilor crește de la meci la meci și asta îmi da speranțe.”

Etapa viitoare Olimpia Satu Mare întâlnește pe Unirea Dej, formație situată la mijlocul clasamentului. Trioul care conduce formația ardeleană este încrezător că va obține o nouă victorie. „Conduc echipa împreună cu Lulu Dragomir și cu Paul Levente, dar eu sunt cel care hotărăște, care răspunde de rezultate, colegii mei mă ajută, ne sfătuim, ei sunt secunzii mei. Urmează meciul cu Unirea Dej, am întreg lotul valid și mergem să câștigăm cele 3 puncte.” a declarat Tiberiu Csik, antrenorul principal al galben-albaștrilor.

Totuși, deși este foarte bine clasată în acest moment, Olimpia nu poate spera la promovare, deoarece întâmpină probleme financiare: „Obiectivul nostru este rămânerea în liga a III-a, chiar dacă până acum rezultatele au fost bune. În momentul de față bugetul atâta ne permite. Degeaba ne dorim mai mult dacă acestea sunt posibilitățile.” a conchis principalul echipei sătmărene.

Articol de Gabriel MORARIU
Foto: SatuMareSport

11 Oct. 2011, 21:51 Stiri
Pe aceeași temă