Olimpia e hotărâtă să nu mai piardă niciun punct!

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 12:24 Stiri
Olimpia e hotărâtă să nu mai piardă niciun punct!

Olimpia Satu Mare primește sâmbătă, de la ora 15.00, vizita formației Unirea Dej pentru a disputa meciul etapei a VI-a a Ligii a III-a la fotbal. Pentru a-și atinge obiectivul, formația fanion a orașului Satu Mare vrea să câștige cât mai multe partide și, evident, să piardă puține puncte.

„Galben-albaștrii” ocupă, în acest moment, abia poziția a treia a clasamentului cu 9 puncte, în timp ce adversara din acest weekend, Unirea Dej, este clasată pe locul 9 cu 5 puncte.

Conducerea tehnică are ca obiectiv contra dejenilor obținerea celor trei puncte: „Obiectiv în acest sezon este să menținem indicele pe terenul propriu, să oferim spectatorilor un joc mulțumitor și cele trei puncte care contează. Întregul lot este disponibil, să sperăm că pe mai departe să fie un campionat echilibrat”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia a pierdut luni, cu Șoimii Pâncota, scor 0-1, în etapa a V-a a Ligii a III-a, trei puncte importante. După oboseala acumulată, jucătorii și-au revenit și sunt hotărâți ca să revină în fruntea clasamentului. „Dacă reușim să legăm trei victorii, mâine cu Unirea Dej, una la Sănătatea Cluj și cu Zalău cred că am avea din nou un avantaj mare spre obiectivul pe care îl avem. Ne-am revenit după oboseala acumulată și sperăm ca mâine cu Dejul să obținem cele trei puncte”, a declarat jucătorul Cosmin Iuhas.

Un posibil prim 11 pe care cei doi tehnicieni Tiberiu Csik și Lulu Dragomir l-ar putea introduce în teren este format din Șuta, Glodean, Micaș, Silaghi, Iuhas, Hanus, Villand, Botoș, Homorozan, Feier și Dănilă.

Articol scris de Veronica Hodas

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 12:24 Stiri
Pe aceeași temă