Olimpia bifează la limită a doua victorie din acest sezon

09 Sep. 2012, 20:00 Stiri

Olimpia Satu Mare a primit sâmbătă, vizita nou promvatei CS Oșorhei, pentru a disputa a doua etapă a Ligii a III-a la fotbal. Oaspeții au demonstrat că sunt o echipă puternică și au dominat total primele zece minute ale partidei, gazdele neavând ocazia să atingă prea mult balonul. „Galben albaștrii” au început să-și revină, iar până la pauză au preluat conducerea. În minutul 17, Feier a scăpat singur cu portarul, a fost faultat în careu, însă arbitrul nu a acordat penalty-ul care se cuvenea. Gazdele au mai avut o ocazie foarte mare de gol în minutul 25, când Marian Pop a scăpat singur cu portarul și a șutat puternic, dar Sălăjan a reușit să apere. Două minute mai târziu, în minutul 27, Feier i-a pasat lui Molnar, care a reușit să deschidă scorul.
Cu cinci minute înainte de pauză, oaspeții rămân în inferioritate după ce căpitanul Tăut este eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene. Astfel, Olimpia a intrat la vestiare cu un avantaj de 1-0.

Șuta a suferit o comoție!

În repriza secundă, ocaziile au fost ceva mai sărace, însă evenimentul central s-a petrecut după oră de joc. În minutul 63 portarul Olimpiei, Șuta a suferit o comoție, fiind înlocuit de Coman. Botoș, Marinaș și Hanus și-au trecut numele pe lista ratărilor, înainte ca Oșorheiul să reușească să restabilească egalitatea în minutul 80. Galea a șutat puternic la vinclu fără speranțe pentru Coman. Gazdele nu au abandonat lupta și în primul minut de prelungire, Hanus șutează pe lângă poartă, pentru ca două minute mai târziu să se revanșeze cu un șut cu dreptul de la 11 metri, care a însemnat golul victoriei. Astfel, Olimpia Satu Mare a bifat cea de-a doua victorie din acest sezon, chiar dacă a fost una cu emoții mari pe final.

Olimpia Satu Mare: Șuta (Coman 63′) – Glodean, Micaș, Iuhas, Lauruk, Marian Pop (Hanus 73′), Villand, Mihai Pop (Botoș 57′), Molnar, Feier, Dănilă (Marinaș 78′). Antrenor Tiberiu Csik.
CS Oșorhei: Sălăjan, Fitero, Pintea, Tăut, Briciu (Cura 57′), Pop, Magda, Galea (Olariu 65′), Todea, Lukacs, Lupașcu (Ban). Antrenor Cosmin Bodea.

Articol scris de Veronica HODAS

09 Sep. 2012, 20:00 Stiri
Pe aceeași temă