Olimpia bate Sănătatea și se apropie la un punct de lider!

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 14:56 Stiri

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, pe teren propriu, meciul etapai 20 a Ligii a III-a, seria V la fotbal în compania formației Sănătatea Cluj. Sătmărenii s-au impus în fața clujenilor cu scorul de 2-0 și au bifat cea de-a șaptea victorie consecutivă din acest retur de campionat.

Fluierul de start al partidei s-a dat după un moment de reculegere pe care toți cei prezenți l-au ținut în memoria celei ce a fost Maria Prodan, mama fostului internațional Daniel Prodan și a fratelui său Ciprian Prodan.

Gazdele au început bine partida, în minutul 4 au deschis scorul prin Bujor care cu ajutorul pasei primită de la Gavrilescu a șutat la colțul lung, trimițând balonul în poartă. În minutul 33 același Bujor și-a mai încercat odată norocul, însă mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Cârzan. Oaspeții au încercat să egaleze prin Crișan care a săltat mingea peste poarta, iar scorul a rămas, la pauză 1-0.

În partea a doua a jocului, „galben-albaștrii” irosesc mai multe ocazii prin Dragoș și Botoș. În minutul 66, Gavrilescu a suferit o accidentare și a fost transportat cu ambulanța la spital, iar în locul său a intrat Dănila. Acesta din urmă a scăpat singur cu portarul în minutul 81 a șutat la poartă însă mingea a ricoșat din portarul clujean, iar Dănila a profitat și a înscris cel de-al doilea gol al partidei. Opt minute mai târziu, același Dănilă a văzut cartonașul roșu. Înainte de final, echipa antrenată de cuplul Csik/Dragomir a jucat în inferioritate, însă scorul nu a mai putut fi schimba și a rămas 2-0.

Victoria obținută le-a adus sătmărenilor cele trei puncte puse în joc care i-a apropiat mult de liderul Hunedoara, diferența dintre cele două fiind acum de 1 punct.

Tehnicianul Olimpiei, Tiberiu Csik nu a fost deloc mulțumit de evoluția elevilor săi. „Singurul lucru pozitiv etapa aceasta a fost că am ajuns la un punct diferență de Hunedoara, dar dacă tot așa jucăm și mai departe nu va fi bine. Trebuie să fim foarte realiști, am jucat foarte slab și astăzi și cu Pâncota, asta ne pune pe gânduri. Poate jucăm mai bine în deplasare decât acasă și începem să căutăm motivele și scuzele de la jucători. Dacă așa vom juca și cu Zalăul nu prea vom continua șirul victoriile, pentru că e o echipă mult mai bună ca și Sănătatea, care acasă înscrie mai multe goluri. Jocul de astăzi pentru mine a fost dezamăgitor”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare: Șuta – Glodean, Fl. Mureșan, Iuhas, Hanus, Gavrilescu (67 Dănilă), Micaș (46 Botoș), Villand, Dragoș ( 56 Molnar), Kinczel, Bujor (77 Marinaș). Antrenor: Tiberiu Csik.

Sănătatea Cluj: Cârzan- Crețu, Simioancă, Groza, Kis, Crișan, Văideanu, Cristea, Leahu, Danciu, Pop. Au mai jucat Nicula, Sorcoiu, Man și Rus. Antrenor: Semeniuc Marius.

Articol și foto de Veronica Hodas

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 14:56 Stiri
Pe aceeași temă