Olimpia a spulberat Sportul II în prima etapă!

01 Sep. 2012, 14:24 Stiri
Olimpia a spulberat Sportul II** în prima etapă!

În ciuda suspiciunilor care planau asupra debutului noului sezon al Ligii a III-a, iubitorii fotbalului s-au bucurat vineri, 31 august, de etapa I al acestui eșalon. Astfel, pe Stadionul „Olimpia” din Râmnicu Sărat, s-a disputat partida dintre echipa din localitate, Olimpia, și Sportul Studențesc II.

Iubitorii fotbalului și al echipei locale prezenți la stadion așteptau cu nerăbdare această partidă, în primul rând pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii favoriți, dar și pentru a urmări evoluția și componența echipei a II-a a Sportului deoarece este binecunoscut faptul că, în sezonul trecut al Ligii I, echipa mare s-a bazat în câteva jocuri pe tineri „aduși” de la formația a II-a, tineri ce au impresionat.

A fost o partidă spectaculoasă, viu disputată, cu goluri multe, unul mai frumos decât altul. Formația râmniceană a dominat jocul și, pe lângă golurile înscrise, a mai avut câteva ocazii clare prin Roman din lovitură liberă de la 17 m. , 2 ocazii ale lui Răpițeanu plus o bară în minutul 19 la scorul de 1-0.

Toate aceste lucruri împreună cu cele 8 goluri înscrise de ambele formații au făcut deliciul publicului și le-au dat acestora speranțe pentru acest sezon.

Elevii antrenați de Marian Roșu și Viorel Bodan s-au impus cu 7-1, în ciuda absențelor unor jucători importanți cum ar fi Ghițulescu, Popa, Lungoci, și au un moral foarte bun în ceea ce privesc etapele ce vor urma.

Golurile echipei gazdă au fost înscrise de Vișan (’10), Vlaicu (’29), Tîrîlă (’54), Rențea (’58), Tudor (’67) și Nica (’78; ’84).

Marian Roșu a trimis pe teren următorul 11 : Toader – Răpițeanu, Tîrîlă, Vișan, Iakab – Rențea, Vlaicu, Bodoc, Roman, Tudor – Nica.

Articol scris de Nicușor Grigoraș

01 Sep. 2012, 14:24 Stiri
Pe aceeași temă