Olimpia a rămas la șase puncte de lider

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 14:52 Stiri

Cu speranța că nu vor întrerupe șirul victoriilor pe teren propriu, gazdele au încercat să revină în trena Hunedoarei după duelul cu Unirea Dej. Însă pentru Olimpia Satu Mare, etapa a VI-a s-a terminat cu o înfrângere nedreaptă. Partida a fost câștigată de echipa oaspete, chiar dacă în prima repriză au avut doar două ocazii: prin Faur care a obținut o lovitură liberă de la 20 m (min.15), dar a trimis balonul în zid și prin Adrian Bud a trimis balonul puțin peste poartă (min. 37).

Olimpia nu a făcut un joc foarte rău și a reușit să pună în dificultate poarta lui Szekely mai întâi prin Marinaș care a încercat să trimită mingea în poartă, din lateral (min.32), însă fără succes. Șapte minute mai târziu Homorozan l-a văzut bine pe Hanus, acesta împingând mingea în poartă, dar bucuria a durat doar câteva secunde, deoarece tușierul a semnalizat ofsaid și a anulat golul

Repriza secundă a însemnat un coșmar pentru sătmăreni. Olimpia a rămas în zece oameni, după ce Marinaș a văzut cartonașul roșu pentru cumulul de galbene (min.50). Feier și-a încercat norocul la poarta Unirii, dar șutul său s-a dus direct în brațele portarului advers (min.65). Două minute mai târziu poarta lui Șuta a fost pusă în mare dificultate de Stan, însă salvatorul echipei a fost Iuhas care a scos mingea de pe linia porții (min.67). Un minut mai târziu, același Stan a scos un penalty, care a fost transformat de Găbruș (min.68), stabilind și scorul final al partidei, 0-1.

Astfel, Olimpia Satu Mare se află la a doua înfrângere în campionat, doar că de această dată, brigada de arbitrii din Aiud formată din Popa Sergiu (la centru), Florin Potora și Alin Damian (asistenți) au vrut ca meciul acesta să fie câștigat de Unirea Dej. Președintele clubului Unirea Dej, Ioan Gurzău nu a negat faptul că meciul nu a fost unul corect, comentând „Nu văd care este problema, fotbalul e fotbal”.

„Noi nu am jucat bine, nu datorită arbitrilor am pierdut. Noi suntem de vină, în primul rând eu și după aceea echipa. Cartonașul roșu a fost prea ușor acordat, iar golul acela din câte am înteles a fost valabil. Asta e, suntem într-o perioadă când nu prea ne iese jocul. Sunt momente. Acum cu cele trei înfrângeri ce să facem, să ne desființăm, gata plecăm de la stadion și nu mai jucăm? S-a întâmplat asta e, vin următoarele meciuri și încercăm să redresăm echipa”, a declarat antrenorul Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare:
Șuta – Silaghi, Micaș (Moș 82′), Iuhas, Glodean, Homorozan (Feier 65′), Villand, Botoș (Gavrilescu 46′), Hanus (Roatiș 58′), Marinaș, Dănilă.

Unirea Dej: Szekely- Podină, Dobrău, Țibre, Pop, Rus, Bud (Siecoban 78′), Gabruș, Sătmar (Ițu 70′), Stan, Faur (Traore 84′)

Articol și foto de Veronica HODAS

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 14:52 Stiri
Pe aceeași temă