„Oli” merge să distrugă „virușii verzi”

Mihai Andries 11 Oct. 2012, 20:58 Stiri
„Oli

Olimpia Satu Mare evoluează vineri, de la ora 15.00, în deplasare, în compania formației Sănătatea Cluj. Cele două echipe se vor duela într-un meci contând pentru etapa a șaptea a Ligii a III-a de fotbal. „Galben albaștrii” au suferit două înfrângeri în acest sezon, în deplasare la Pâncota și pe teren propriu în fața Unirii Dej. Așa s-a ajuns ca în prezent, Olimpia să ocupe abia poziția a cincea în clasament, cu 9 puncte, în timp ce adversara de vineri e pe locul 9, iar liderul Hunedoara are deja 15 puncte.

Pentru a putea ajunge din nou în fruntea clasamentului Ligii a III-a sătmărenii nu mai au voie să piardă nici un punct din acest moment. Să sperăm că de această dată, elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Lulu Dragomir au ieșit din pasa proastă din ultima vreme și vor face o figură frumoasă la Cluj, cu toată că nu vor avea parte de un meci ușor.

Staff-ul tehnic a făcut deplasarea cu 20 de jucători, Șuta, Gorbe – portari, Roatiș, Silaghi, Ghiriti, Iuhas, Moș, Villand, Glodean, Hanus, Dragoș, Sabău, M. Mureșan, Botoș, Homorozan, Dănilă, Molnar, Gavrilescu, Feier, Mihai Pop, jucători de câmp. Din lot nu fac parte Micaș care este accidentat și Marinaș care este suspendat

Articol scris de Veronica HODAS

Mihai Andries 11 Oct. 2012, 20:58 Stiri
Pe aceeași temă