Nu a tras niciun șut la poartă! Olimpia, umilită la Reghin

28 Oct. 2011, 22:08 Stiri
Nu a tras niciun șut la poartă!** Olimpia, umilită la Reghin
Avântul Reghin a surclasat Olimpia Satu Mare cu un sec 4-0. Reghinenii au tranșat partida încă din prima repriză, când au înscris de trei ori. Sorlea a deschis scorul în minutul 38, cu un vole din centrarea lui Fulop, Truță a majorat scorul după patru minute, profitând de o eroare a apărării sătmărene, iar Răzvan Dan a stabilit scorul la pauză în ultima fază a primei reprize, din lovitură liberă de la 23 de metri. Scorul final a fost stabilit de același Truță, în ultimul minut al prelungrilor, cu o lovitură de cap de la 16 metri, peste portarul Șuta, ieșit la intercepție.
Deși se prezenta ca un derby, având în vedere că cele două ocupau primele două locuri în clasamentul seriei, partida de la Reghin iese din orice tipare. Lucrul care a ieșit în evidență au fost greșelile individuale, preluări și pase greșite. În prima repriză, singurele șuturi au fost toate pe cadrul porții, toate încheiate cu gol ! Trei la număr ! La primul, insistența lui Fulop a dus la centrarea de pe linia de fund, încheiată cu un vole ușor, dar plasat, la care portarul Olimpiei a fost depășit ca un junior.
Gafa apărării sătmărenilor, care au oferit cadou mingea lui Truță a completat imaginea unei echipe cu mari carențe în linia defensivă și cu un portar nesigur. La acestea se poate adăuga linia de mijloc, lipsită de idei și soluții. Golul din ultimul minut al prelungirilor, trei la număr, datorate întreruperilor cauzate de strângerea panglicilor aruncate în teren de galeria sătmăreană, compusă din 15 persoane și accidentarea lui Opriceană, care a suferit probabil o ruptură de ligamente, a copletat imaginea. Dan a trimis peste zid și portarul Olimpiei n-a avut nicio reacție. Un neverosimil 3-0 la pauză.
Repriza secundă n-a avut istoric. A debutat și s-a încheiat cu două ratări monumentale ale reghinenului Sorlea. La prima, în minutul 2 al reprizei, acesta a scăpat singur cu portarul și a trimis peste poartă, a doua, în ultimul minut, același jucător l-a depășit pe Șuta, dar l-a nimerit, acesta fiind căzut. Restul reprizei, nimic la nimic. Avântul a conservat rezultatul, Olimpia a arătat incapabilă să pună în pericol poarta adversă. Cireașa de pe tort a pus-o căpitanul Avântului, tot în ultimul minut al prelungirilor, la fel ca și în prima parte. O minge aruncată spre careu, Șuta a ieșit din nou neinspirat, reghineanul a trimis cu capul peste el și mingea s-a prelins până în plasă. O pretendentă la promovare, Olimpia, n-a reușit să expedieze niciun șut spre poartă. Avântul a înscris patru goluri din șase șuturi, după ce, în alte partide aveau nevoie de patru-cinci ocazii pentru a înscrie un gol.
articol scris de Mihai VEREȘ
28 Oct. 2011, 22:08 Stiri
Pe aceeași temă