Noi controverse la Pucioasa! Parteneriat anunțat de club, dar negat de firma în cauză: „Eu nu știu nimic. Le-o fi dat vreun angajat câteva tricouri”

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 01 Feb. 2019, 11:50 Stiri

În plină tevatură cu cantonamentul de lux din Antalya, FC Pucioasa se laudă, pe pagina oficială de Facebook, urmărită de aproximativ 700 de persoane, cu încheierea unui parteneriat – pentru al doilea an consecutiv – cu Redis Nutriție, în fapt unul dintre principalii jucători de pe piața suplimentelor nutritive din România.

„Seriozitatea și rezultatele bune au făcut ca această colaborare să reziste. […] Ne mândrim că am fost încă o dată aleși pentru a promova un nume atât de mare precum Redis Nutriție”, au scris administratorii paginii, postarea atrăgând două comentarii și câteva distribuiri.

Textul a fost însoțit de fotografii în care jucătorii sunt echipați cu tricouri galbene, imprimate cu numele societății din Buftea. Vorbim, practic, despre prima societate comercială anunțată de FC Pucioasa ca și partener, la câteva zile după ce oficialii clubului declaraseră că stagiul de pregătire din Turcia este asigurat exclusiv de către sponsori.

Corespondentul ProSport l-a contactat miercuri pe e-mail și joi pe WhatsApp pe patronul firmei Redis, Cristian Dulgheru, pentru lămuriri în acest caz.

– Bună ziua, domnule Dulgheru. Din Dâmbovița vă deranjăm, pentru câteva întrebări privind asocierea societății Redis cu gruparea de Liga a 3-a FC Pucioasa.
– Bună ziua. Am văzut mailul dumneavoastră, dar noi nu avem nicio legătură cu acea echipă de fotbal.

– Cei de la Pucioasa spun altceva, ba chiar au pozat cu tricouri imprimate cu Redis Nutriție.
– Nu știu, domnule, vă repet, noi nu avem treabă cu ei. Nu există nicio asociere, niciun parteneriat. Noi mai facem cadouri constând în suplimente nutritive, or fi primit și ei, dar nu avem ceva oficial. Am văzut tricourile, în poza trimisă de dumneavoastră. Le-o fi dat vreun angajat de al nostru, care are pasiune pentru echipa respectivă. Eu nu știu de vreo colaborare cu Pucioasa. Noi suntem cu skanderberg, culturism, mai puțin fotbal. Sponsorizăm echipa din Clinceni, dar acolo e altă treabă, oamenii vor să promoveze în Liga 1, meciurile sunt televizate și așa mai departe.

– Deci nu ați ales Pucioasa să vă promovați imaginea societății.
– Hai să fim serioși. Ei își fac imagine pe seama noastră.

3 zile au rămas până la decolarea echipei din Pucioasa spre Turcia, pentru cantonamentul centralizat de la Belek

22.000 de lei au costat doar biletele de avion, dus-întors, pentru delegația condusă de Cristian Bălașa. Suma a fost confirmată de președintele grupării, Cristian Mitrea, care nu va face deplasarea în Antalya

„Poate nu mă credeți, dar nici măcar eu nu am știut despre acest cantonament. Cristi Bălașa s-a ocupat de tot, inclusiv să găsească parteneri pentru meciuri amicale. Dovadă că nu aveam de gând să plecăm e faptul că eu voi la Malaga în timpul acestui stagiu de pregătire. Anii trecuți, când eram la Aninoasa (n.r. – Aninoasa și-a schimbat denumirea în FC Pucioasa și a continuat cu același președinte și antrenor), am făcut cantonamente la Gâlma. Unul ne-a costat 6.900 lei, altul puțin peste 11.000. Am curățat cartofi, eu, ca și președinte, ca să reducem din costuri”
Mitrea Cristian, președinte FC Pucioasa

„Nici eu nu știu cu cine vor juca în Turcia. Cristi Bălașa are detaliile”
Adrian Albu, ofițer de presă FC Pucioasa

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: fb AS FC Pucioasa

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 01 Feb. 2019, 11:50 Stiri
Pe aceeași temă