Naicu: „Trebuie să legitimăm cât mai repede jucători noi”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2013, 12:52 Stiri
Naicu:**

Deși a avut un parcurs foarte bun în această primă parte a sezonului Ligii a III-a, din punct de vedere financiar situația echipei FC Balș este departe de a se fi clarificat.

În timp ce lotul de jucători așteaptă plata restanțelor financiare, constând în primele de la ultimele partide și salarii, banca tehnică este preocupată de întărirea lotului. Deși primarul din Balș, Mădălin Teodosescu, a spus că în această săptămână va avea o întâlnire cu oficialii clubului, acesta nu a stabilit ziua când va purta o discuție în vederea stabilirii strategiei pentru partea a doua a sezonului, iar mulți se tem că aceasta nu va avea loc.

Tehnicianul formației din Balș, Victor Naicu, spune că a demarat deja discuțiile cu câțiva jucători, dar așteaptă să vadă care sunt direcțiile trasate de autoritățile locale din Balș. „Eu sunt în discuții cu câțiva jucători, dar aștept să stau de vorbă cu primarul. Trebuie să legitimăm cât mai repede jucători, transferurile se fac până în sărbători. Eu știu ce am de făcut, dar trebuie să discutăm la nivelul clubului”, a spus antrenorul Victor Naicu.

FC Balș ocupă locul al doilea în clasamentul Seriei a III-a, fiind la zece puncte în spatele liderului Juventus București, grupare pe care bălșenii urmează să o întâlnească în primul meci oficial din 2014.

Lotul echipei FC Balș: Mecea, Dragu, Sârbu, Sandu, Chircan (juniori), Onoferei, Cristi Preda, Alin Neacșu, Roșu, Niță, Stancu (juniori), Treistaru, Relea, Boerică (juniori), Alin Florica (junior), Ghiță ((juniori), Badea (junior), Radu Necșulescu, Chira (junior), Culcescu, Cristi Niculescu. Antrenor: Victor Naicu, antrenor-secund Vărzaru, delegat Liviu Cincă.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Dec. 2013, 12:52 Stiri
Pe aceeași temă