Nagy rămâne la Sebiș și în Liga a III-a: „Doresc să facem performanță”

18 Jul. 2012, 17:21 Stiri
Nagy rămâne la Sebiș și în Liga a III-a:**

Național Sebiș și-a luat adio de la liga a doua. Fuziunea cu FC Baia Mare nu s-a mai realizat, astfel că echipa de pe malul Crișului Alb va reprezenta județul Arad tot în eșalonul trei.

Roland Nagy a acceptat să rămână în funcția de antrenor și în aceste condiții. „Eu oricum nu eram prea optimist și nu am crezut în fuziunea cu Baia Mare. Am avut marți o discuție cu cei din conducere și lucrurile sunt ok în ceea ce mă privește. Iau această experiență ca pe o provocare. Doresc să facem performanță, dar trebuie să ne mișcăm repede, să ne pregătim cât mai bine, cu jocuri și cantonament și să mai aducem ceva jucători”, ne-a declarat Nagy.

Deocamdată, se poate spune că fostul antrenor al UTA-ei este cea mai importantă achiziție” a Sebișului. Se anunță întăriri și la nivel de lot, dar obiectivul nu este promovarea. „Obiectivul nu este neapărat promovarea, nici nu mi s-a cerut asta. Dar nici nu vreau să fim o echipă mediocră, îmi doresc un lot cât mai competitiv. Vreau să adoptăm politica pașilor mărunți, s-au făcut lucruri bune la Sebiș, acum trebuie să le ducem la un alt nivel. La capitolul sosiri, din câte știu, certitudine este Berar, dar în pregătire îi avem și pe Riviș și frații Caba. Rămâne să vedem pe cine ne vom baza, pentru că am așteptat să vedem ce se întâmplă cu Baia Mare. În orice caz, îmi doresc să aducem jucători cu experiență și valoare care să formeze un lot cât mai puternic alături de tinerii pe care îi avem”, mai spune fostul mijlocaș.

Național Sebiș va disputa sâmbătă un amical la Șofonea, cu Aqua Vest. Urmează apoi debutul în Cupa României și un cantonament în Ungaria, programat în perioada 26 iulie – 2 august. Deocamdată, Roli Nagy lucrează alături de Lucian Ciba, însă nu este exclus ca în zilele următoare să apară un nou antrenor secund la echipă.

Sursa: Sport Arad

18 Jul. 2012, 17:21 Stiri
Pe aceeași temă