Nagy: „Am pus punctul pe i pentru continuarea proiectului”

Marius ANGHEL 22 Jun. 2014, 17:20 Stiri
Nagy:**

UTA a luat totul în sezonul 2013-2014, cupă, campionat și locul de Liga a III-a pentru stagiunea următoare. Arădenii au câștigat barajul de la Lugoj în fața celor de la Retezatul Hațeg după o prestație consistentă în atac, dar presărată și cu câteva momente de rătăcire în defensivă ce o puteau costa. După autogolul lui Laslău și eliminarea lui Cîmpean, lucrurile s-au limpezit defintiv și „alb-roșii” au trăit fără emoții finalul de meci.

VEZI desfășurarea LIVE-TEXT a meciului disputat la Lugoj

„A fost un an greu, dar am reușit să ajungem la acest baraj în fața unei echipe bune. Într-un astfel de meci e posibil orice, am avut și șansă și asta pentru că adversarii au avut și ei câteva ocazii să reintre în joc. Știam că întâlnim o echipă bună, care ne-a pus destule probleme, dar cu toate plusurile lor și unele minusuri ale noastre, cred că am meritat victoria. Trebuie să admitem că ne-a trecut de vreo două-trei ori glonțul pe la ureche. A fost foarte important că am făcut 2-0, astfel că Hațegul a cedat, iar apoi jocul a fost la discreția noastră. Am încheiat așa cum ne-am dorit acest sezon, am pus punctul pe i și ne bucurăm foarte mult. Felicit echipa pentru parcursul ei, pentru efortul depus,  începând cu nea Feri Tisza, Vivi Erdei, Cristi Păcurar, cei care au început acest proiect, continuând cu noi cu care s-a finalizat acest obiectiv. S-a pus și se pune suflet și astfel s-a scris o primă filă de istorie a acestei echipe”, a spus Roland Nagy imediat după încheiera confruntării de la Lugoj.

Referindu-se și la ceea ce va urma la echipa pe care o antrenează, fostul mijlocaș a adăugat: „Am ajuns în liga a treia cu acest mix de jucători tineri dar și experimentați. Mai avem și alți tineri care vin din urmă, trebuie să aibă posibilitatea să se exprime la prima echipă. Din punct de vedere sportiv acest prim pas nu înseamnă foarte mult, dar ne vom așeza și vom analiza situația. E un început greu ce ne obligă la și mai multe sacrificii. E doar un prim salt, drumul e lung și trebuie să mergem pas cu pas pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Doar timpul ne poate demonstra că mergem în direcția justă. Dar, astăzi, suntem fericiți realizând acest prim obiectiv căci putem continua acest proiect, acest plan, care a fost pornit anul trecut. Trebuie să tragem o linie, să vedem ce este cel mai bine de făcut în viitorul apropiat ca să continuăm treaba”, a adăugat Nagy.

VEZI pe Sport Arad un FOTOREPORTAJ de la meciul de baraj

Mai jos puteți vedea povestea unei zile minunate în vizunea lui Sergiu Daniel Giurgiu. Un videoclip superb, poate cel mai frumos făcut vreodată despre sufletele alb-roșii. Felicitări Sergiu, felicitări galeriei, felicitări UTA.

Marius ANGHEL 22 Jun. 2014, 17:20 Stiri
Pe aceeași temă