Muncă, voință, victorie, într-un cuvânt: Olimpia

Marius ANGHEL 24 May. 2013, 13:33 Stiri
Muncă, voință, victorie,** într-un cuvânt: Olimpia

În urmă cu trei ani, FC Olimpia Satu Mare se afla într-un moment critic, fiind retrogradată în Divizia D. Jucătorii nu aveau nicio motivație în acel moment și nu aveau forța necesară să lupte și să câștige în campionatul care s-a desfășurat la nivelul județului Satu Mare.

Acum însă, după ani de muncă, a venit în sprijinul echipei Consiliul Județean și Primăria Municipiului care cu încredere deplină a oferit tot sprijinul formației de fotbal. Răsplata din partea jucătorilor pentru conducerea Consiliului, pentru suporterii care au fost meci de meci prezenți la stadion, dar și pentru antrenori, e pe cale să de realizeze.

Gruparea sătmăreană a stat multe etape în spatele fostului lider, FC Hunedoara, însă au luptat, au câștigat fiecare meci al returului și au reușit să răstoare situația din clasament, preluând poziția de lider.

Marea contribuție o are conducerea clubului, alături de președintele Dan Băbuț și toți oamenii staff-ului tehnic care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca Olimpia Satu Mare să ajungă la această performanță. „La inceputul returului, când am ieșit în conferință și am declarat că am încredere în această echipă și că împreună cu staful tehnic, conducerea și jucătorii, vom reuși să promovăm, puțini au fost aceea care au crezut că acest obiectiv se poate atinge. Și iată că acum suntem la un pas de realizare”, a declarat președintele clubului, Dan Băbuț.

Pe lângă conducere, meritul îi revine antrenorului Tiberiu Csik, fost jucător al echipei Steaua București. Acesta a realizat în acest an prima mare performanță ca antrenor, a reușit să aducă Olimpia Satu Mare în pragul promovării în eșalonul secund.

Așadar, Olimpia Satu Mare joacă sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, ultima partidă din acest campionat, iar după cum arată și clasamentul, va fi ultimul meci din Liga a III-a pentru „galben-albaștrii”.

Elevii tehnicienilor Tiberiu Csik și Lulu Dragomir vor primi vizita formației Național Sebiș. Olimpia Satu Mare este liderul clasamentului Ligii a III-a, Seria V cu 52 de puncte, iar oaspeții ocupă abia poziția a 7 -a cu 31 de puncte.

Jucătorii formației fanion a orașului Satu Mare invită toți iubitorii fotbalului pentru a-i susține și pentru a fi alături de ei în momentul în care vor sărbători împreună promovarea în Liga a II-a.

Suporterii și jucătorii vor avea parte de multe surprize la finalul partidei. Prețul unui bilet este 5 lei.

Articol scris de Elena Govor

Marius ANGHEL 24 May. 2013, 13:33 Stiri
Pe aceeași temă