Mulțescu jr. l-a bătut pe Țiți!

20 Oct. 2011, 14:23 Stiri

Marți după amiază în Regie a avut loc meciul restant dintre Sportul II și Inter Clinceni. A fost un meci fără istoric, victoria lanternei roșii cu 2-0 venind pe fondul unui joc modest prestat de oaspeți. În condițiile în care aproape toate centrările Clinceniului nu au reușit să treacă de marginea careului de 16 metri, incluzând aici și cornerele, este clar de ce echipa antrenată de Țiți Dumitriu nu a putut obține mai mult.

De altdel, veteranul tehnician a fost acoperit pe tot parcursul meciului de indicațiile de pe marginea terenului date de Cătălin Mulțescu, acesta fiind supervizat în prima parte a primei reprize de Daniel Timofte, cel care a preluat frâiele primei echipe a studenților. Puștii gazdelor au deschis scorul încă din minutul 9 prin reușita lui Nistor.

Cu „decanul” de vârstă Secăreanu pe linia de fund timp de o repriză alături de Beța, Cioranu și mai puțin cunoscutul Anghel, Sportul II nu a avut prea mari emoții. Deși oaspeții l-au avut pe experimentatul Marius Luca (34 de ani) în atac, acesta nu a reprezentat un pericol major fiind umbra jucătorului de acum mulți ani de la Steaua.

Repriza a doua a adus mai multă acțiune pe teren și mai multă activitate la poarta lui Samoilă, dar Luca nu a fost în stare să bage mingea în poartă din trei metri. În ultimele cinci minute, oaspeții au rămas în 10 după ce Cistean a fost accidentat involuntar de un adversar care l-a făcut groggy cu un picior în tâmplă.

Minutele de prelungire ale meciului au mai adus două faze importante. Mai întâi Daniel Ene a șutat bine din lovitură liberă, dar Samoilă a fost la post, pentru ca la poarta cealaltă să se înscrie golul de 2-0. Cursă Valentin Lazăr terminată cu driblarea portarului (foto) și închiderea tabelei.

Așa s-a scris istoria victoriei lui Mulțescu junior asupra lui Țiți Dumitriu.

CASETA MECIULUI

SPORTUL II – INTER CLINCENI 2-0 (1-0) A. Nistor 9, V. Lazăr 90+1

Sportul II: Samoilă – Beța (60 Țane), Cioranu, Secăreanu (cpt.) (46 Zaharie), Anghel – Truță (71 B. Stancu), Antoche, Târnăcop, V. Lazăr (90+2 Kassai) – A. Nistor, L. Dobre. Rezerve nefolosite: Vreme – Rusie, Tătar. Antrenor Cătălin Mulțescu

Clinceni: C. Ion – M. Cristian, I. Mihai, Cr. Fodor, Oșca – Șt. Marin (65 D. Stan), Cistean, Al. Andrei (71 Guda), D. Răducanu – M. Luca (83 Nițulescu), Neacșa (51 D. Ene) Rezerve nefolosite: H. Iancu – M. Gheorghe, Mihăilă. Antrenor Țiți Dumitriu

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

20 Oct. 2011, 14:23 Stiri
Pe aceeași temă