Moș Crăciun a venit deja la Dunărea cu… salarii tăiate

Mihai Andries 16 Dec. 2012, 13:47 Stiri
Moș Crăciun a venit deja** la Dunărea cu... salarii tăiate

Sfârșit de an nu prea frumos pentru fotbaliștii Dunării Călărași. O parte dintre jucători au părăsit deja „corabia„ lui Virgil Bogatu, iar alții se mai gândesc încă dacă vor să plece, sau nu. Motivul? Diminuarea salariilor propuse de conducerea clubului de pe malul Borcei. La Călărași, salariile unor jucători erau prea mari pentru prestația lor. Dunărea a terminat pe 5 în clasamentul Seriei a II-a, fiind departe de obiectivul propus și anume clasarea în primele 3 formații din acest eșalon. 

Toți fotbaliștii Dunării au participat la renegocierea salariilor. Majoritatea dintre ei au fost de acord cu micșorarea de salariu, unii nu și-au dorit chiar acum de sărbători să rămână cu buzunarele goale, iar alții au și plecat deja de la Dunărea. Nu-i vom mai vedea de la anul pe Iulian Bogoș, Silviu Neta și portarul Gabriel Popa. Cei 3 jucători au plecat de la Dunărea de comun acord cu oficialii clubului. 

Marian Șerban, dar și alți coechipieri au spus că se mai gândesc dacă mai rămân sau nu, la echipa din Liga a III-a. Din păcate, unii dintre jucători au avut prestații mai puțin onorante la echipă în acest tur. Nici conducerea clubului nu are mari pretenții, dar le-a creat condiții de un nivel superior celor care au ales să joace sub culorile echipei fanion a orașului.

 

Sursa: Ediția.ro

 

Mihai Andries 16 Dec. 2012, 13:47 Stiri
Pe aceeași temă