Moment de cumpănă: Silvan Toma între a fi sau a nu mai fi finanțatorul lui FC Hunedoara

22 Jun. 2012, 14:45 Stiri
Moment de cumpănă:** Silvan Toma între a fi sau a nu mai fi finanțatorul lui FC Hunedoara

Omul de afaceri hunedorean Silvan Toma (foto) a anunțat că va lua o decizie în ceea ce privește implicarea financiară la FC Hunedoara și în sezonul viitor doar după ce va afla care sunt intențiile noului primar al municipiului Hunedoara față de echipa de fotbal a orașului. În campionatul 2011-2012 Silvan Toma a fost principalul finanțator al lui FC Hunedoara.

„Pentru sezonul trecut eu am avut un contract de finanțare cu FC Hunedoara în valoare de 1 milion de lei sumă pe care am depășit-o cu mult! Primăria Hunedoara, unul dintre cei trei membrii fondatori ai FC Hunedoara, s-a angajat să contribuie la bugetul clubului cu 900.000 de lei însă în cont au intrat doar 300.000 de lei. În fine, ce a fost a trecut. Acum mă interesează să aflu care este noul punct de vedere al Primăriei față de echipa de fotbal ținând cont că orașul va avea un nou primar. Abia atunci voi ști ce am de făcut”, a declarat Silvan Toma.

La alegerile locale din 10 iunie candidatul pentru postul de primar al Hunedoarei Viorel Arion (USP) a primit cele mai multe voturi din partea hunedorenilor. Odată cu investirea sa în funcția de edil șef Arion va reprezenta municipiul Hunedoara în adunarea generală a asociaților (AGA) a FC Hunedoara din care mai fac parte Mircea Lucescu și Ioan Andone.

La finele sezonului 2011-2012 FC Hunedoara s-a clasat pe locul 2, cu 61 puncte, în C5 ratând astfel obiectivul: promovarea în Liga a II-a.

Oficial, financiar sunt bine

Președintele Consiliului Director al FC Hunedoara prezintă în nuanțe roz situația financiară a grupării „negru-albastre”. „FC Hunedoara are bani în cont și nicio datorie la stat. Situația financiară este confortabilă acum”, asigură Silvan Toma.

Jucătorii lui FC Hunedoara au programată reunirea pentru luni, 2 iulie.

Articol scris de Sami Tamaș

22 Jun. 2012, 14:45 Stiri
Pe aceeași temă